Trabzon il sağlık Müdürlüğü'nden yabancı uyruklular polikinliği açıklaması

Sağlık 06.07.2020 - 18:15, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon il sağlık Müdürlüğü'nden yabancı uyruklular polikinliği açıklaması

Trabzon il sağlık Müdürlüğü'nden yabancı uyruklular polikinliği açıklaması   Trabzon il sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu şekilde oldu   YABANCI UYRUKLULAR POLİKLİNİĞİMİZ FAALİYETİNE DEVAM EDİYOR   Müdürlüğümüz Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde hizmet vermekte olan Yabancı Uyruklular Polikliniği 1 uzman doktor, 2 yardımcı sağlık personeli ile hizmetlerine devam etmektedir.   Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesindeki diğer koruyucu sağlık hizmetlerinin yanı sıra birinci basamak poliklinik hizmetlerinin de verildiği birimde Uzm. Dr. Mehmet KAPUCU görev yapmaktadır. Bu kapsamda İlimiz bünyesindeki birçok sivil toplum kuruluşu ile de ortak çalışmalar yapılmaktadır. Önceki dönemde nüfus yoğunluğundan dolayı başta Afgan ve Suriyeli olmak üzere göçmen nüfusa yönelik ağız diş sağlığı ve genel sağlık taramaları yapılmış, halk sağlığına yönelik bir çok konuda da halk eğitimi düzenlenmiştir.

Trabzon il sağlık Müdürlüğü'nden yabancı uyruklular polikinliği açıklaması

 

Trabzon il sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu şekilde oldu

 

YABANCI UYRUKLULAR POLİKLİNİĞİMİZ FAALİYETİNE DEVAM EDİYOR

 

Müdürlüğümüz Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde hizmet vermekte olan Yabancı Uyruklular Polikliniği 1 uzman doktor, 2 yardımcı sağlık personeli ile hizmetlerine devam etmektedir.

 

Fatih Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesindeki diğer koruyucu sağlık hizmetlerinin yanı sıra birinci basamak poliklinik hizmetlerinin de verildiği birimde Uzm. Dr. Mehmet KAPUCU görev yapmaktadır. Bu kapsamda İlimiz bünyesindeki birçok sivil toplum kuruluşu ile de ortak çalışmalar yapılmaktadır. Önceki dönemde nüfus yoğunluğundan dolayı başta Afgan ve Suriyeli olmak üzere göçmen nüfusa yönelik ağız diş sağlığı ve genel sağlık taramaları yapılmış, halk sağlığına yönelik bir çok konuda da halk eğitimi düzenlenmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.