Trabzon'dan, Antalya ve Almanya'ya direkt uçak seferleri başlıyor

Ekonomi 28.02.2019 - 17:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'dan, Antalya ve Almanya'ya direkt uçak seferleri başlıyor

Trabzon'dan, Antalya ve Almanya'ya direkt uçak seferleri başlıyor   SunExpress Anadolu Bölge Müdürü Murat Özolcay, Trabzon'dan Antalya ve Almanya'nın dört şehrine direkt uçak seferlerine başlayacaklarını söyledi. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret eden SunExpress Anadolu Bölge Müdürü Özolcay, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile görüştü. Özolcay, halen Trabzon-İzmir uçak seferlerinin direkt olarak sürdürüldüğüne işaret ederek, "31 Mart'tan itibaren salı, perşembe ve pazar günleri Trabzon-Antalya karşılıklı direkt seferlere başlıyoruz. Ayrıca 31 Mart-22 Ekim arasında salı ve perşembe günleri Düsseldorf, 10 Haziran'dan itibaren de her pazartesi Köln, çarşamba günleri Frankfurt ve cuma günleri Stuttgart karşılıklı seferlerimiz başlayacaktır." dedi. Trabzon'u önemli bir destinasyon olarak gördüklerini ifade eden Özolcay, çalışmalarını bu kapsamda sürdürdüklerini kaydetti. Hacısalihoğlu ise özellikle yaz aylarında büyük turist yoğunluğunun yaşandığı Trabzon'a, KKTC'den de direkt sefer koyulması gerektiğini kaydetti.    

Trabzon'dan, Antalya ve Almanya'ya direkt uçak seferleri başlıyor

 

SunExpress Anadolu Bölge Müdürü Murat Özolcay, Trabzon'dan Antalya ve Almanya'nın dört şehrine direkt uçak seferlerine başlayacaklarını söyledi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasını (TTSO) ziyaret eden SunExpress Anadolu Bölge Müdürü Özolcay, Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.

Özolcay, halen Trabzon-İzmir uçak seferlerinin direkt olarak sürdürüldüğüne işaret ederek, "31 Mart'tan itibaren salı, perşembe ve pazar günleri Trabzon-Antalya karşılıklı direkt seferlere başlıyoruz. Ayrıca 31 Mart-22 Ekim arasında salı ve perşembe günleri Düsseldorf, 10 Haziran'dan itibaren de her pazartesi Köln, çarşamba günleri Frankfurt ve cuma günleri Stuttgart karşılıklı seferlerimiz başlayacaktır." dedi.

Trabzon'u önemli bir destinasyon olarak gördüklerini ifade eden Özolcay, çalışmalarını bu kapsamda sürdürdüklerini kaydetti.

Hacısalihoğlu ise özellikle yaz aylarında büyük turist yoğunluğunun yaşandığı Trabzon'a, KKTC'den de direkt sefer koyulması gerektiğini kaydetti.

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.