Trabzon'da YKS sınavı öncesi okul bahçeleri yıkandı

Genel 26.06.2020 - 14:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da YKS sınavı öncesi okul bahçeleri yıkandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) düzenleneceği okulların bahçesinde yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştirdi.
Trabzon'da YKS sınavı öncesi okul bahçeleri yıkandı   27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatı ile okul bahçelerinde yıkama çalışması gerçekleştirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri; öğrencilerin hijyenik koşullarda sınava girmelerine ortam hazırlamak adına YKS’nin yapılacağı Ortahisar ilçesinde 45, Akçaabat’ta 16 ve Yomra’da 3 okulda yıkama ve temizleme çalışması yürüttü. ÖĞRENCİLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, öğrencilerin YKS sınava hijyenik koşullarda girebilmesi adına yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Gençlerimiz cumartesi ve pazar günü, gelecekleri için büyük önem taşıyan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda ter dökecekler. Geleceğimiz olan gençlerimizin sınavlara huzur içerisinde katılmaları ve akıllarında hijyenle ilgili soru işareti olmaması adına ekiplerimiz sınav yapılacak okulların bahçelerinde yoğun yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin ve velilerimizin içi rahat olsun. Gençlerimizden tek isteğimiz kaygıya kapılmadan geleceklerini şekillendirecek sınavlara konsantre olmalarıdır. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek tüm gençlerimize gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) düzenleneceği okulların bahçesinde yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştirdi.

Trabzon'da YKS sınavı öncesi okul bahçeleri yıkandı

 

27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatı ile okul bahçelerinde yıkama çalışması gerçekleştirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri; öğrencilerin hijyenik koşullarda sınava girmelerine ortam hazırlamak adına YKS’nin yapılacağı Ortahisar ilçesinde 45, Akçaabat’ta 16 ve Yomra’da 3 okulda yıkama ve temizleme çalışması yürüttü.

ÖĞRENCİLERİMİZİN İÇİ RAHAT OLSUN
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, öğrencilerin YKS sınava hijyenik koşullarda girebilmesi adına yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “Gençlerimiz cumartesi ve pazar günü, gelecekleri için büyük önem taşıyan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda ter dökecekler. Geleceğimiz olan gençlerimizin sınavlara huzur içerisinde katılmaları ve akıllarında hijyenle ilgili soru işareti olmaması adına ekiplerimiz sınav yapılacak okulların bahçelerinde yoğun yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştirdi. Öğrencilerimizin ve velilerimizin içi rahat olsun. Gençlerimizden tek isteğimiz kaygıya kapılmadan geleceklerini şekillendirecek sınavlara konsantre olmalarıdır. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek tüm gençlerimize gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.