Trabzon'da yeşillendirme çalışmaları hızlandırıldı

Gündem 25.04.2019 - 15:25, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da yeşillendirme çalışmaları hızlandırıldı

Trabzon'da yeşillendirme çalışmalarının hızlandırıldığı bildirildi.
Trabzon'da yeşillendirme çalışmaları hızlandırıldı      Trabzon'da yeşillendirme çalışmalarının hızlandırıldığı bildirildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin, baharın gelişi ile çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdiği belirtildi. Rengarenk görüntüleriyle şehri donatan ispirya, alev çalıları ve lalelerin, Trabzon'un güzelliğine güzellik kattığı vurgulanan açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi görevlileri tarafından kent genelindeki muhtelif park ve bahçeler ile refüjler ve kavşaklara dikilen 90 bini lale olmak üzere 100 bin soğanlı bitki ve ispiryaların açmasıyla şehirde renk cümbüşü yaşanmaya başladı." denildi. Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da şu ifadeleri kullandı: "Şehir genelinde 542 bin mevsimlik çiçek dikildi. Şehrimizde ağaçlandırma çalışmalarını da arttırarak sürdüreceğiz. Bahar boyunca yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarını yoğunlaştırarak park ve bahçelerimizi, refüj aralıklarını Trabzon'umuza yakışır bir görünüme kavuşturmaya çalışacağız."
Trabzon'da yeşillendirme çalışmalarının hızlandırıldığı bildirildi.

Trabzon'da yeşillendirme çalışmaları hızlandırıldı

 
 

 Trabzon'da yeşillendirme çalışmalarının hızlandırıldığı bildirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin, baharın gelişi ile çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmalarına hız verdiği belirtildi.

Rengarenk görüntüleriyle şehri donatan ispirya, alev çalıları ve lalelerin, Trabzon'un güzelliğine güzellik kattığı vurgulanan açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi görevlileri tarafından kent genelindeki muhtelif park ve bahçeler ile refüjler ve kavşaklara dikilen 90 bini lale olmak üzere 100 bin soğanlı bitki ve ispiryaların açmasıyla şehirde renk cümbüşü yaşanmaya başladı." denildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da şu ifadeleri kullandı:

"Şehir genelinde 542 bin mevsimlik çiçek dikildi. Şehrimizde ağaçlandırma çalışmalarını da arttırarak sürdüreceğiz. Bahar boyunca yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarını yoğunlaştırarak park ve bahçelerimizi, refüj aralıklarını Trabzon'umuza yakışır bir görünüme kavuşturmaya çalışacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.