Trabzon'da Turizm Değerlendirme Toplantısı

Genel 06.05.2019 - 16:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da Turizm Değerlendirme Toplantısı

"Gerek turizm altyapısı gerekse konaklama ve ağırlama konularında misafirlerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir"
Trabzon'da Turizm Değerlendirme Toplantısı - Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu: - "Gerek turizm altyapısı gerekse konaklama ve ağırlama konularında misafirlerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir"    Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, "Gerek turizm altyapısı gerekse konaklama ve ağırlama konularında misafirlerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir." dedi. Vali Ustaoğlu, Valilik B Toplantı Salonunda düzenlenen "Turizm Değerlendirme Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, turizmin önemine dikkati çekti. Turizmin her açıdan geliştirilmesi gerektiğine işaret eden Ustaoğlu, "Turizm hem ilimiz, hem bölgemiz, hem de ülkemiz açısından önemli bir değerdir. Özellikle son yıllarda turizmde önemli mesafeler alındı." ifadelerini kullandı. Ustaoğlu, Trabzon'un kültürel değerler ve doğal zenginlikler bakımından son derece önemli potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, "Bu bakımdan ilimize Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden misafirler geliyor. Yerli ve yabancı turist sayısında önemli artışlar var. Gerek turizm altyapısı gerekse konaklama ve ağırlama konularında misafirlerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir." diye konuştu. İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu'nun da turizm alanları ile ilgili sunum yaptığı toplantıda, turizm envanterleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.  Toplantıya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacisalihoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Adıyaman ile diğer ilgililer katıldı.
"Gerek turizm altyapısı gerekse konaklama ve ağırlama konularında misafirlerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir"
Trabzon'da Turizm Değerlendirme Toplantısı
- Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu:
- "Gerek turizm altyapısı gerekse konaklama ve ağırlama konularında misafirlerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir"
 

 Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, "Gerek turizm altyapısı gerekse konaklama ve ağırlama konularında misafirlerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir." dedi.

Vali Ustaoğlu, Valilik B Toplantı Salonunda düzenlenen "Turizm Değerlendirme Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, turizmin önemine dikkati çekti.

Turizmin her açıdan geliştirilmesi gerektiğine işaret eden Ustaoğlu, "Turizm hem ilimiz, hem bölgemiz, hem de ülkemiz açısından önemli bir değerdir. Özellikle son yıllarda turizmde önemli mesafeler alındı." ifadelerini kullandı.

Ustaoğlu, Trabzon'un kültürel değerler ve doğal zenginlikler bakımından son derece önemli potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak, "Bu bakımdan ilimize Körfez ülkeleri başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinden misafirler geliyor. Yerli ve yabancı turist sayısında önemli artışlar var. Gerek turizm altyapısı gerekse konaklama ve ağırlama konularında misafirlerimizin memnuniyeti bizim önceliğimizdir." diye konuştu.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu'nun da turizm alanları ile ilgili sunum yaptığı toplantıda, turizm envanterleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

Toplantıya, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacisalihoğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Onur Adıyaman ile diğer ilgililer katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.