Trabzon'da suç örgütü üyelerine yönelik operasyon

Asayiş 05.05.2019 - 16:07, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da suç örgütü üyelerine yönelik operasyon

Kentte 3 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, suç örgütü üyesi 3 şüpheli gözaltına alındı
Trabzon'da suç örgütü üyelerine yönelik operasyon - Kentte 3 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, suç örgütü üyesi 3 şüpheli gözaltına alındı   TRABZON (AA) - Trabzon'da suç örgütü üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli yakalandı. Trabzon ve İstanbul il emniyet müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu, "Sarallar" olarak tanınan suç örgütünün üyesi 3 kişiye yönelik 3 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda, O.S, İ.B. ve S.H. gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda biri ruhsatsız 2 tabanca ve bu tabancalara ait 75 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Kentte 3 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, suç örgütü üyesi 3 şüpheli gözaltına alındı

Trabzon'da suç örgütü üyelerine yönelik operasyon

- Kentte 3 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, suç örgütü üyesi 3 şüpheli gözaltına alındı
 

TRABZON (AA) - Trabzon'da suç örgütü üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli yakalandı.

Trabzon ve İstanbul il emniyet müdürlüklerince yapılan müşterek çalışmalar sonucu, "Sarallar" olarak tanınan suç örgütünün üyesi 3 kişiye yönelik 3 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyon sonucunda, O.S, İ.B. ve S.H. gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda biri ruhsatsız 2 tabanca ve bu tabancalara ait 75 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.