Trabzon’da sağlık turizmi çalışmaları görüşüldü

Sağlık 17.01.2020 - 11:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’da sağlık turizmi çalışmaları görüşüldü

Trabzon’da sağlık turizmi çalışmaları görüşüldü     İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Başhekim Dr. Ömer Fatih Çelik ve İşletme Müdürü Hakan Sağlam, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.       TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen İmperial Hastanesi yönetimi, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Mehmet Çelebi, özellikle Gürcistan’da sağlık turizmiyle ilgili önemli adımlar attıklarını ve Batum’un ardından Tiflis’te de bir ofis açtıklarını söyledi.       Trabzon’un sağlık turizminin gerekleri olan fiziki şartlar ve hekim kalitesi yönünden iyi düzeyde olduğunu vurgulayan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, oda olarak turizmin çeşitlendirilmesi çalışmaları arasında sağlık turizmine büyük önem verdiklerini söyledi.       Görüşmede ayrıca Trabzon’un sağlık turizminde önemli bir yere geldiği ve ilgili tüm kurumların destekleriyle bu konumunun güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Trabzon’da sağlık turizmi çalışmaları görüşüldü

 

 

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Başhekim Dr. Ömer Fatih Çelik ve İşletme Müdürü Hakan Sağlam, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.

 

 

 

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen İmperial Hastanesi yönetimi, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Mehmet Çelebi, özellikle Gürcistan’da sağlık turizmiyle ilgili önemli adımlar attıklarını ve Batum’un ardından Tiflis’te de bir ofis açtıklarını söyledi.

 

 

 

Trabzon’un sağlık turizminin gerekleri olan fiziki şartlar ve hekim kalitesi yönünden iyi düzeyde olduğunu vurgulayan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da, oda olarak turizmin çeşitlendirilmesi çalışmaları arasında sağlık turizmine büyük önem verdiklerini söyledi.

 

 

 

Görüşmede ayrıca Trabzon’un sağlık turizminde önemli bir yere geldiği ve ilgili tüm kurumların destekleriyle bu konumunun güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.