Trabzon’da okullar 2 gün tatilin ardından 12 şubat çarşambada tatil edildi

Eğitim 11.02.2020 - 15:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’da okullar 2 gün tatilin ardından 12 şubat çarşambada tatil edildi

Trabzon’da okullar 2 gün tatilin ardından 12 şubat çarşambada tatil edildi   Trabzon'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 10 Şubat ve 11 Şubat'ta eğitime iki gün ara verilmişti. Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamadaTrabzon'da 12 Şubat 2020 Çarşamba günü de eğitime 1 gün ara verilmesi kararı aldığı duyruldu..   TRABZON VALİLİĞİNDEN YAPILAN KAMUOYUNA DUYURUsu   İlimiz genelinde yaygın olarak devam eden buzlanma ve don olayı nedeniyle ulaşımda meydana gelmesi muhtemel aksaklıklar göz önünde bulundurularak, 12 Şubat Çarşamba günü, ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.   Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.   TRABZON VALİLİĞİ 11.02.2020

Trabzon’da okullar 2 gün tatilin ardından 12 şubat çarşambada tatil edildi

 

Trabzon'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 10 Şubat ve 11 Şubat'ta eğitime iki gün ara verilmişti.

Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamadaTrabzon'da 12 Şubat 2020 Çarşamba günü de eğitime 1 gün ara verilmesi kararı aldığı duyruldu..

 

TRABZON VALİLİĞİNDEN YAPILAN KAMUOYUNA DUYURUsu

 

İlimiz genelinde yaygın olarak devam eden buzlanma ve don olayı nedeniyle ulaşımda meydana gelmesi muhtemel aksaklıklar göz önünde bulundurularak, 12 Şubat Çarşamba günü, ilk ve orta dereceli okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde, eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir.

 

Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de aynı gün idari izinli sayılacaktır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

TRABZON VALİLİĞİ

11.02.2020

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.