Trabzon'da Öğrencilere Organik Tarım Eğitimleri Düzenlendi

Eğitim 21.04.2018 - 10:08, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da Öğrencilere Organik Tarım Eğitimleri Düzenlendi

Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarafından Öğrencilere Organik Tarım Eğitimleri Düzenlendi
Organik Tarım Eğitimleri Düzenlendi "Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi" kapsamında, Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Akçaabat ve Ortahisar ilçelerindeki ilk ve ortaokul öğrencilerine Organik Tarım eğitimi düzenlendi. Yapılan eğitimlerde organik tarımın insan sağlığı açısından önemi, nasıl yapıldığı ve organik tarım ürünlerini tanıma konusunda bilinç sahibi olmak ve tüketici alışkanlıklarını değiştirebilmek konuları üzerinde duruldu. Farkındalık oluşturmak adına 'Organik Tarım' legolu lifletler, şapkalar ve bloknotlar dağıtıldı; otobüs duraklarına, reklam ve tanıtım amaçlı, organik tarım konulu afişleri asıldı.
Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Tarafından Öğrencilere Organik Tarım Eğitimleri Düzenlendi

Organik Tarım Eğitimleri Düzenlendi

"Organik Tarımın Yaygınlaştırılması ve Kontrolü Projesi" kapsamında, Trabzon İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Akçaabat ve Ortahisar ilçelerindeki ilk ve ortaokul öğrencilerine Organik Tarım eğitimi düzenlendi.




Yapılan eğitimlerde organik tarımın insan sağlığı açısından önemi, nasıl yapıldığı ve organik tarım ürünlerini tanıma konusunda bilinç sahibi olmak ve tüketici alışkanlıklarını değiştirebilmek konuları üzerinde duruldu. Farkındalık oluşturmak adına 'Organik Tarım' legolu lifletler, şapkalar ve bloknotlar dağıtıldı; otobüs duraklarına, reklam ve tanıtım amaçlı, organik tarım konulu afişleri asıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.