Trabzon'da muay thai sporuna ilgi

Spor 03.04.2019 - 13:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da muay thai sporuna ilgi

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da son dönemlerde yumruk, diz, dirsek ve tekme kullanılan muay thai sporuna ilginin sürekli arttığını belirtti.
Trabzon'da muay thai sporuna ilgi     TRABZON (AA) - Trabzon'da muay thai sporuna ilginin arttığı bildirildi.   İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da son dönemlerde yumruk, diz, dirsek ve tekme kullanılan muay thai sporuna ilginin sürekli arttığını belirtti. Trabzon'un spor kenti olduğunu vurgulayan Öztürk, 50'nin üzerinde branşta çocukların ve gençlerin spor yaptığına dikkati çekti.   Öztürk, artık ailelerin çocuklarını sadece futbol, basketbol, atletizm, karateye değil, hokey, bocce, trampolin ve kano gibi onlarca branşa da yönlendirdiğinin altını çizerek, "Muay thai de katılımın sürekli arttığı branşlardan biri. Çocuklarımız hem bedensel gelişimini sağlıyor, özgüven kazanıyor hem de yarışma heyecanı yaşıyor." değerlendirmesinde bulundu.
İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da son dönemlerde yumruk, diz, dirsek ve tekme kullanılan muay thai sporuna ilginin sürekli arttığını belirtti.

Trabzon'da muay thai sporuna ilgi

 
 

TRABZON (AA) - Trabzon'da muay thai sporuna ilginin arttığı bildirildi.

 

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon'da son dönemlerde yumruk, diz, dirsek ve tekme kullanılan muay thai sporuna ilginin sürekli arttığını belirtti.

Trabzon'un spor kenti olduğunu vurgulayan Öztürk, 50'nin üzerinde branşta çocukların ve gençlerin spor yaptığına dikkati çekti.

 

Öztürk, artık ailelerin çocuklarını sadece futbol, basketbol, atletizm, karateye değil, hokey, bocce, trampolin ve kano gibi onlarca branşa da yönlendirdiğinin altını çizerek, "Muay thai de katılımın sürekli arttığı branşlardan biri. Çocuklarımız hem bedensel gelişimini sağlıyor, özgüven kazanıyor hem de yarışma heyecanı yaşıyor." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.