Trabzon'da Moloz Bölgesinin Çehresi Deişecek

Genel 22.08.2019 - 12:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da Moloz Bölgesinin Çehresi Deişecek

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesi Moloz bölgesinde incelemelerde bulunarak, bir araya geldiği Pazarkapı esnafının da sorun ve taleplerini dinledi.
Trabzon'da Moloz Bölgesinin Çehresi Deişecek   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesi Moloz bölgesinde incelemelerde bulunarak, bir araya geldiği Pazarkapı esnafının da sorun ve taleplerini dinledi.     Sabah kahvaltısını esnafla birlikte yapan Başkan Zorluoğlu, burada yaptığı değerlendirmede; bölgenin belli başlı sorunlarını tespit ettiklerini, çözüme yönelik adımları süratle ve gayretle atmaya başladıklarını söyledi.     PAZARKAPI ÇEVRESİNE YENİ PROJE     Otopark sorunu başta olmak üzere gerekli çözümlerin hayata geçirilmesi için ilgili genel sekreter yardımcılarına ve daire başkanlarına talimat verdiğini kaydeden Başkan Zorluoğlu, “En kısa sürede bu bölge ile ilgili bir proje hazırlayacağız ve esnafın rahata ermesi için elimizden geleni yapacağız. Pazarkapı Mahallesi bizim için çok önemli. Çünkü hem turistler, hem de ilimizin doğusundan ve batısından gelen hemşehrilerimiz kente buradan giriş sağlıyor. Dolayısıyla burada yapılacak çalışmalar önem arz ediyor. Tüm bunların ışığında, sorunları yerinde görmeye ve çözümler aramaya dönük temaslarımız için bölgenin asıl sahibi esnafımızla bir araya geldik” dedi.       YAĞIŞLAR ESNAFI ETKİLEMEYECEK     Esnaftan iletilen şikâyetler arasında, yağmurdan kaynaklı göletler oluşmasının ve yine yağışa bağlı su baskınlarının ilk sıralarda olduğuna dikkat çeken Başkan Zorluoğlu, bu konudaki incelemeleri yerinde yapmak üzere TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın da beraberlerinde bölgeye geldiğini, tespitlerinin ardından gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.       Moloz bölgesi ve Pazarkapı Mahallesi’ndeki inceleme ve temaslarında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün, Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve belediye yetkilileri de eşlik etti.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesi Moloz bölgesinde incelemelerde bulunarak, bir araya geldiği Pazarkapı esnafının da sorun ve taleplerini dinledi.

Trabzon'da Moloz Bölgesinin Çehresi Deişecek

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesi Moloz bölgesinde incelemelerde bulunarak, bir araya geldiği Pazarkapı esnafının da sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

Sabah kahvaltısını esnafla birlikte yapan Başkan Zorluoğlu, burada yaptığı değerlendirmede; bölgenin belli başlı sorunlarını tespit ettiklerini, çözüme yönelik adımları süratle ve gayretle atmaya başladıklarını söyledi.

 

 

PAZARKAPI ÇEVRESİNE YENİ PROJE

 

 

Otopark sorunu başta olmak üzere gerekli çözümlerin hayata geçirilmesi için ilgili genel sekreter yardımcılarına ve daire başkanlarına talimat verdiğini kaydeden Başkan Zorluoğlu, “En kısa sürede bu bölge ile ilgili bir proje hazırlayacağız ve esnafın rahata ermesi için elimizden geleni yapacağız. Pazarkapı Mahallesi bizim için çok önemli. Çünkü hem turistler, hem de ilimizin doğusundan ve batısından gelen hemşehrilerimiz kente buradan giriş sağlıyor. Dolayısıyla burada yapılacak çalışmalar önem arz ediyor. Tüm bunların ışığında, sorunları yerinde görmeye ve çözümler aramaya dönük temaslarımız için bölgenin asıl sahibi esnafımızla bir araya geldik” dedi.

 

 

 

YAĞIŞLAR ESNAFI ETKİLEMEYECEK

 

 

Esnaftan iletilen şikâyetler arasında, yağmurdan kaynaklı göletler oluşmasının ve yine yağışa bağlı su baskınlarının ilk sıralarda olduğuna dikkat çeken Başkan Zorluoğlu, bu konudaki incelemeleri yerinde yapmak üzere TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’ın da beraberlerinde bölgeye geldiğini, tespitlerinin ardından gerekli çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

 

 

 

Moloz bölgesi ve Pazarkapı Mahallesi’ndeki inceleme ve temaslarında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na, Genel Sekreter Yardımcısı Süleyman Gün, Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve belediye yetkilileri de eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.