Trabzon'da kültür sanat

Kültür-Sanat 23.05.2019 - 10:54, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da kültür sanat

Trabzon Devlet Tiyatrosu "Heidi" ve "Kılçık Mahallesi" oyunlarını sahneleyecek
Trabzon'da kültür sanat - Trabzon Devlet Tiyatrosu "Heidi" ve "Kılçık Mahallesi" oyunlarını sahneleyecek   Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Heidi" ve "Kılçık Mahallesi" oyunlarını çocukların izlenimine sunacak.   Johanna Spyri'nin yazdığı, Büşra Çalışkan ile Dilek Dalipler'in çevirisini yaptığı "Heidi" oyununun yönetmenliğini, Ersin Ayhan üstleniyor.   Oyun, bugün saat 10.00 ve 12.00'de, yarın saat 11.00'de, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü saat 15.00'te, 27 Mayıs Pazartesi günü ise saat 11.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde izlenebilecek.   TDT, ayrıca "Kılçık Mahallesi" oyununu da sahneleyecek. Nilbanu Engindeniz'in yazdığı, Mert Hürol'un yönettiği oyunda; Ercan Kılıçarslan, Selin Poyraz, Mahir Elvan, Gürkan Erarslan, Elvan Tibukoğlu, Efecan Baştürk, Ogün Kılıç, Erkan Akçelik, Aykut Güner, Dilek Tunç, Yeşim Kukul, Kübra Direkli ve Ezgi Memişoğlu rol alıyor.   Yönetmen yardımcılığını Elvan Saliha Karahasan'ın yaptığı oyunun dekoru Fatih Yarşı, kostümleri Ceren Karahan, ışık tasarımı Muharrem Boran, müziği Kemal Günüç'e ait.   Oyun, 28 ve 29 Mayıs saat 11.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde çocuk izleyicileriyle buluşacak.
Trabzon Devlet Tiyatrosu "Heidi" ve "Kılçık Mahallesi" oyunlarını sahneleyecek

Trabzon'da kültür sanat

- Trabzon Devlet Tiyatrosu "Heidi" ve "Kılçık Mahallesi" oyunlarını sahneleyecek
 

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Heidi" ve "Kılçık Mahallesi" oyunlarını çocukların izlenimine sunacak.

 

Johanna Spyri'nin yazdığı, Büşra Çalışkan ile Dilek Dalipler'in çevirisini yaptığı "Heidi" oyununun yönetmenliğini, Ersin Ayhan üstleniyor.

 

Oyun, bugün saat 10.00 ve 12.00'de, yarın saat 11.00'de, 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü saat 15.00'te, 27 Mayıs Pazartesi günü ise saat 11.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde izlenebilecek.

 

TDT, ayrıca "Kılçık Mahallesi" oyununu da sahneleyecek.

Nilbanu Engindeniz'in yazdığı, Mert Hürol'un yönettiği oyunda; Ercan Kılıçarslan, Selin Poyraz, Mahir Elvan, Gürkan Erarslan, Elvan Tibukoğlu, Efecan Baştürk, Ogün Kılıç, Erkan Akçelik, Aykut Güner, Dilek Tunç, Yeşim Kukul, Kübra Direkli ve Ezgi Memişoğlu rol alıyor.

 

Yönetmen yardımcılığını Elvan Saliha Karahasan'ın yaptığı oyunun dekoru Fatih Yarşı, kostümleri Ceren Karahan, ışık tasarımı Muharrem Boran, müziği Kemal Günüç'e ait.

 

Oyun, 28 ve 29 Mayıs saat 11.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde çocuk izleyicileriyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.