Trabzon'da kültür sanat

Kültür-Sanat 16.05.2019 - 11:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da kültür sanat

- 20. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali kapsamında, Fransa'dan Fools & Feathers Tiyatrosu "Sıradışı Zamanlar"ı sahneleyecek
Trabzon'da kültür sanat   Trabzon'da düzenlenen "20. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" kapsamında, Fransa'dan Fools & Feathers Tiyatrosu "Sıradışı Zamanlar"ı beğeniye sunacak. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce düzenlenen ve 2 Mayıs'ta başlayan festivale, Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Fransa, Hırvatistan, Yunanistan, Romanya, Rusya, Ukrayna ve Gürcistan'dan tiyatro grupları katılıyor. Trabzon Devlet Tiyatrosu ev sahipliğindeki festivalin son gününde, Fransa'dan Fools & Feathers Tiyatrosu "Sıradışı Zamanlar"ı sahneleyecek. Oyun, bugün saat 15.00'te seyirciyle buluşacak. - Sergi İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde "35. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi", 18 Mayıs'a kadar gezilebilecek. Kanuni Sultan Süleyman'ın 524. doğum yılı etkinlikleri kapsamında, Kanuni Sultan Süleyman Osmanlı Kültürevi'nde yarın saat 10.00'da "Tarih ile Sanat İç İçe" adlı el sanatları sergisi açılacak. Sergi, bir hafta ziyaret edilebilecek.
- 20. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali kapsamında, Fransa'dan Fools & Feathers Tiyatrosu "Sıradışı Zamanlar"ı sahneleyecek

Trabzon'da kültür sanat

 

Trabzon'da düzenlenen "20. Uluslararası Karadeniz Tiyatro Festivali" kapsamında, Fransa'dan Fools & Feathers Tiyatrosu "Sıradışı Zamanlar"ı beğeniye sunacak.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce düzenlenen ve 2 Mayıs'ta başlayan festivale, Türkiye'nin yanı sıra İspanya, Fransa, Hırvatistan, Yunanistan, Romanya, Rusya, Ukrayna ve Gürcistan'dan tiyatro grupları katılıyor.

Trabzon Devlet Tiyatrosu ev sahipliğindeki festivalin son gününde, Fransa'dan Fools & Feathers Tiyatrosu "Sıradışı Zamanlar"ı sahneleyecek. Oyun, bugün saat 15.00'te seyirciyle buluşacak.

- Sergi

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde "35. Aydın Doğan Uluslararası Karikatür Yarışması Sergisi", 18 Mayıs'a kadar gezilebilecek.

Kanuni Sultan Süleyman'ın 524. doğum yılı etkinlikleri kapsamında, Kanuni Sultan Süleyman Osmanlı Kültürevi'nde yarın saat 10.00'da "Tarih ile Sanat İç İçe" adlı el sanatları sergisi açılacak. Sergi, bir hafta ziyaret edilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.