Trabzon'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Etkinlikleri

Genel 06.05.2019 - 14:20, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Etkinlikleri

Trabzon'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.
Trabzon'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası     Trabzon'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. İçişleri Bakanlığı koordinesinde 2019 yılının "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edilmesiyle gerçekleştirilecek etkinlikler, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda "Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın" sloganıyla başladı. Programa, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Vali Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, trafik kurallarına uymanın bir zorunluluk olduğunu belirterek, "Hep söylendiği gibi trafik kurallarına uyalım ve bu bilinci hep birlikte oluşturalım." dedi. Konuşmaların ardından Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler, emniyet, jandarma ve kara yolları ekiplerinin kullandıkları materyallerin yer aldığı stantları gezerek, öğrencilere kırmızı düdük dağıttı.  
Trabzon'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Trabzon'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası

 
 

Trabzon'da Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı koordinesinde 2019 yılının "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edilmesiyle gerçekleştirilecek etkinlikler, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda "Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın" sloganıyla başladı.

Programa, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Vali Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, trafik kurallarına uymanın bir zorunluluk olduğunu belirterek, "Hep söylendiği gibi trafik kurallarına uyalım ve bu bilinci hep birlikte oluşturalım." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler, emniyet, jandarma ve kara yolları ekiplerinin kullandıkları materyallerin yer aldığı stantları gezerek, öğrencilere kırmızı düdük dağıttı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.