Trabzon'da Karadeniz Kariyer Fuarı düzenlenecek

Ekonomi 05.03.2019 - 10:11, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da Karadeniz Kariyer Fuarı düzenlenecek

Trabzon'da, "Karadeniz Kariyer Fuarı" organize edilecek.
Trabzon'da Karadeniz Kariyer Fuarı düzenlenecek     Trabzon'da, "Karadeniz Kariyer Fuarı" organize edilecek. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ev sahipliğinde, 11-12 Mart'ta düzenlenecek fuarın paydaşları arasında Amasya, Artvin Çoruh, Avrasya, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ondokuz Mayıs, Ordu, Recep Tayyip Erdoğan, Tokat Gaziosmanpaşa ile Trabzon Üniversitesi yer alıyor.  Şenol Güneş Spor Kompleksinde 11 Mart Pazartesi saat 10.00'da açılışı yapılacak fuarda stant açmak için 112 firma ve kurumun müracaat ettiği, yoğun istek üzerine firma kayıtlarının sürdüğü öğrenildi. Katılımcılar stantları ziyaret edebilecek, kurum ve firmaların yetkilileri ile görüşebilecekler.    (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Trabzon'da, "Karadeniz Kariyer Fuarı" organize edilecek.

Trabzon'da Karadeniz Kariyer Fuarı düzenlenecek

 
 

Trabzon'da, "Karadeniz Kariyer Fuarı" organize edilecek.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ev sahipliğinde, 11-12 Mart'ta düzenlenecek fuarın paydaşları arasında Amasya, Artvin Çoruh, Avrasya, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ondokuz Mayıs, Ordu, Recep Tayyip Erdoğan, Tokat Gaziosmanpaşa ile Trabzon Üniversitesi yer alıyor. 

Şenol Güneş Spor Kompleksinde 11 Mart Pazartesi saat 10.00'da açılışı yapılacak fuarda stant açmak için 112 firma ve kurumun müracaat ettiği, yoğun istek üzerine firma kayıtlarının sürdüğü öğrenildi.

Katılımcılar stantları ziyaret edebilecek, kurum ve firmaların yetkilileri ile görüşebilecekler. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.