Trabzon'da kaçakçılık operasyonu

Asayiş 28.02.2019 - 10:13, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da kaçakçılık operasyonu

Trabzon'da kaçakçılık operasyonu     Trabzon'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğünce kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında bir kargo firmasına gelen 3 koli içerisinde yapılan aramada gümrük kaçağı 5 şişe içki, 490 paket sigara ve 140 puro ele geçirildi. Ayrıca, bir araç içerisinde yapılan aramada ise 70 şişe kaçak içki ele geçirildiği belirtildi. Gözaltına alınan A.K'nın işlemleri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde devam ediyor.  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Trabzon'da kaçakçılık operasyonu

 
 

Trabzon'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğünce kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında bir kargo firmasına gelen 3 koli içerisinde yapılan aramada gümrük kaçağı 5 şişe içki, 490 paket sigara ve 140 puro ele geçirildi.

Ayrıca, bir araç içerisinde yapılan aramada ise 70 şişe kaçak içki ele geçirildiği belirtildi.

Gözaltına alınan A.K'nın işlemleri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.