Trabzon'da iki projenin protokolü imzalandı

Bilim-Teknoloji 09.05.2019 - 16:44, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da iki projenin protokolü imzalandı

Trabzon'da, "İlacı Keşfet Akılcı Kullan" ve "Ortaöğretimden Yükseköğretime Giderken" projelerinin protokolü imzalandı.
Trabzon'da iki projenin protokolü imzalandı      Trabzon'da, "İlacı Keşfet Akılcı Kullan" ve "Ortaöğretimden Yükseköğretime Giderken" projelerinin protokolü imzalandı. Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve TEKNOKENT işbirliğinde gerçekleştirilecek projelerin protokol imza töreni Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.   Öğrencilere, velilere doğru ve akılcı ilaç kullanımı üzerine eğitim verilmesini amaçlayan "İlacı Keşfet Akılcı Kullan" projesinin protokolü, Vali İsmail Ustaoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve KTÜ İlaç ve Farmasotik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sena Sezen arasında imzalandı. Ayrıca, lise çağındaki öğrencilere elektronik alanlarda, temel yazılım ve kodlama eğitimi vermeyi, proje ve Ar-Ge desteği sağlamayı amaçlayan "Ortaöğretimden Yükseköğretime Giderken projesinin protokolü de Vali Ustaoğlu, TEKNOKENT Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş tarafından imzalandı.   Ustaoğlu, iki önemli çalışmanın protokolünü imzaladıklarını belirterek, projelerin hazırlanmasında emeği geçenleri kutladı.
Trabzon'da, "İlacı Keşfet Akılcı Kullan" ve "Ortaöğretimden Yükseköğretime Giderken" projelerinin protokolü imzalandı.

Trabzon'da iki projenin protokolü imzalandı

 
 

 Trabzon'da, "İlacı Keşfet Akılcı Kullan" ve "Ortaöğretimden Yükseköğretime Giderken" projelerinin protokolü imzalandı.

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve TEKNOKENT işbirliğinde gerçekleştirilecek projelerin protokol imza töreni Valilik Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Öğrencilere, velilere doğru ve akılcı ilaç kullanımı üzerine eğitim verilmesini amaçlayan "İlacı Keşfet Akılcı Kullan" projesinin protokolü, Vali İsmail Ustaoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve KTÜ İlaç ve Farmasotik Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Sena Sezen arasında imzalandı.

Ayrıca, lise çağındaki öğrencilere elektronik alanlarda, temel yazılım ve kodlama eğitimi vermeyi, proje ve Ar-Ge desteği sağlamayı amaçlayan "Ortaöğretimden Yükseköğretime Giderken projesinin protokolü de Vali Ustaoğlu, TEKNOKENT Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Altaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Aktaş tarafından imzalandı.

 

Ustaoğlu, iki önemli çalışmanın protokolünü imzaladıklarını belirterek, projelerin hazırlanmasında emeği geçenleri kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.