Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli

Gündem 02.05.2018 - 22:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli

Trabzon genelinde sis etkili oldu.
Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli   TRABZON (AA) - Trabzon'da etkili olan sis nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi. Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, sis dolayısıyla İstanbul'dan 18.45 ve 20.20, İzmir'den ise 19.25'te Trabzon Havalimanı'na yapılması planlanan uçak seferleri gerçekleştirilemedi.   İstanbul'dan aynı havalimanına 21.05'teki uçuşun da iptal edildiği belirtildi. Trabzon Havalimanı'ndan İstanbul'a 19.10 ve İzmir'e 19.55'te yapılması planlanan seferlerin de gerçekleştirilemediği ifade edildi.   İstanbul'a 20.45 ve 21.30'daki uçuşların da sis dolayısıyla iptal edildiği bildirildi. Gün içinde de çok sayıda seferin yapılamadığı, bazı hava yolu şirketlerinin uçuşlarının ise rötarlı gerçekleştirildiği öğrenildi.
Trabzon genelinde sis etkili oldu.

Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli

 
TRABZON (AA) - Trabzon'da etkili olan sis nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, sis dolayısıyla İstanbul'dan 18.45 ve 20.20, İzmir'den ise 19.25'te Trabzon Havalimanı'na yapılması planlanan uçak seferleri gerçekleştirilemedi.
 
İstanbul'dan aynı havalimanına 21.05'teki uçuşun da iptal edildiği belirtildi.
Trabzon Havalimanı'ndan İstanbul'a 19.10 ve İzmir'e 19.55'te yapılması planlanan seferlerin de gerçekleştirilemediği ifade edildi.
 
İstanbul'a 20.45 ve 21.30'daki uçuşların da sis dolayısıyla iptal edildiği bildirildi.
Gün içinde de çok sayıda seferin yapılamadığı, bazı hava yolu şirketlerinin uçuşlarının ise rötarlı gerçekleştirildiği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.