Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu

Asayiş 22.05.2019 - 22:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı
Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu Trabzon'da düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı.   Alınan bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğünce, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye firari şahısların yakalanmasına yönelik İstihbarat, Terörle Mücadele Şube ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince müşterek çalışma gerçekleştirildi.   Yapılan çalışmalar kapsamında, Kocaeli adli makamlarınca "silahlı terör örgütü kurma, yönetme" suçundan aranan, "Bylock" kullanıcısı, örgüte müzahir sendika üyeliği ve banka hesabı olduğu tespit edilen, emniyet mahrem imamı öğretmenlikten ihraç edilen F.K, "Bylock" kullanıcısı ve kentte büyük bölge talebe mesulü olduğu belirlenen M.Ö, memurluktan ihraç edilen M.K, Diyarbakır'da bayan personelden sorumlu emniyet mahrem imamı olduğu belirlenen B.A. ve Trabzon büyük bölge talebe mesulü olarak faaliyet yürüttüğü tespit edilen N.S. yakalanarak gözaltına alındı.   Gözaltına alınan 5 şüpheliden M.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri ise sürüyor.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu

Trabzon'da düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 5 kişiden 1'i tutuklandı.

 

Alınan bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğünce, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye firari şahısların yakalanmasına yönelik İstihbarat, Terörle Mücadele Şube ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince müşterek çalışma gerçekleştirildi.

 

Yapılan çalışmalar kapsamında, Kocaeli adli makamlarınca "silahlı terör örgütü kurma, yönetme" suçundan aranan, "Bylock" kullanıcısı, örgüte müzahir sendika üyeliği ve banka hesabı olduğu tespit edilen, emniyet mahrem imamı öğretmenlikten ihraç edilen F.K, "Bylock" kullanıcısı ve kentte büyük bölge talebe mesulü olduğu belirlenen M.Ö, memurluktan ihraç edilen M.K, Diyarbakır'da bayan personelden sorumlu emniyet mahrem imamı olduğu belirlenen B.A. ve Trabzon büyük bölge talebe mesulü olarak faaliyet yürüttüğü tespit edilen N.S. yakalanarak gözaltına alındı.

 

Gözaltına alınan 5 şüpheliden M.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, diğer 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri ise sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.