Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu

Asayiş 01.06.2018 - 17:22, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu

- Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı
Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu     TRABZON (AA) - Trabzon'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 5 şüpheli yakalandı.   Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü FETÖ/PDY'ye müzahir olduğu için KHK ile kapatılan Bank Asya çalışanları ile kurumla irtibatı bulunanlar ve örgüt üyesi olduğu tespit edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.   Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda aranan 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 
- Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı

Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonu

 
 

TRABZON (AA) - Trabzon'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 5 şüpheli yakalandı.

 

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü FETÖ/PDY'ye müzahir olduğu için KHK ile kapatılan Bank Asya çalışanları ile kurumla irtibatı bulunanlar ve örgüt üyesi olduğu tespit edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

 

Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda aranan 5 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.