Trabzon'da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası başladı

Spor 05.04.2019 - 17:59, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası başladı

TRABZON (AA) - Trabzon'da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası başladı.
Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası başladı - Trabzon'da düzenlenen şampiyonaya 35 kulüpten 103 sporcu katılıyor     TRABZON (AA) - Trabzon'da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası başladı Şampiyonanın, Mehmet Akif Ersoy Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen açılış törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, sporcular, antrenörler ve aileleri katıldı. Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Trabzon güçlü spor altyapısı ile her türlü spor müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip." dedi.   Vali Ustaoğlu, müsabakalarda yarışacak sporculara başarı diledi. Çeşitli illerde faaliyet gösteren 35 kulüpten 103 sporcunun katıldığı müsabakalar, 7 Nisan'da sona erecek.
TRABZON (AA) - Trabzon'da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası başladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası başladı


- Trabzon'da düzenlenen şampiyonaya 35 kulüpten 103 sporcu katılıyor
 

 

TRABZON (AA) - Trabzon'da düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası başladı

Şampiyonanın, Mehmet Akif Ersoy Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen açılış törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Öztürk, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, sporcular, antrenörler ve aileleri katıldı.

Ustaoğlu, burada yaptığı konuşmada, organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Trabzon güçlü spor altyapısı ile her türlü spor müsabakalarına ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip." dedi.

 

Vali Ustaoğlu, müsabakalarda yarışacak sporculara başarı diledi.

Çeşitli illerde faaliyet gösteren 35 kulüpten 103 sporcunun katıldığı müsabakalar, 7 Nisan'da sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.