Trabzon'da dolandırıcılık kendini polis olarak tanıttı

Genel 22.03.2019 - 15:08, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da dolandırıcılık kendini polis olarak tanıttı

- Kendisini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şahıs, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Şanlıurfa'da yakalandı.
Trabzon'da dolandırıcılık kendini polis olarak tanıttı   TRABZON (AA) - Trabzon'da, kendisini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şahıs, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Şanlıurfa'da yakalandı.   İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kendisini polis olarak tanıtan şahısların hesabına 17 bin 600 lira yatırdığı belirlenen vatandaşın hesabına bloke konularak yatırmış olduğu miktarın 8 bin lirasının kurtarıldığı belirtildi.   Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu dolandırıcılık olayıyla ilgili olarak E.A. isimli şahsın Şanlıurfa'da bir banka şubesinden bloke konulan hesaptan parayı çekmeye çalıştığı tespit edildi. Bunun üzerine Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile yapılan çalışma sonucu, şahıs yakalandı.  Şahsın işlemlerinin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde devam ettiği bildirildi.     
- Kendisini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şahıs, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Şanlıurfa'da yakalandı.

Trabzon'da dolandırıcılık kendini polis olarak tanıttı

 

TRABZON (AA) - Trabzon'da, kendisini polis olarak tanıtarak bir vatandaşı dolandıran şahıs, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu Şanlıurfa'da yakalandı.

 

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, kendisini polis olarak tanıtan şahısların hesabına 17 bin 600 lira yatırdığı belirlenen vatandaşın hesabına bloke konularak yatırmış olduğu miktarın 8 bin lirasının kurtarıldığı belirtildi.

 

Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu dolandırıcılık olayıyla ilgili olarak E.A. isimli şahsın Şanlıurfa'da bir banka şubesinden bloke konulan hesaptan parayı çekmeye çalıştığı tespit edildi.

Bunun üzerine Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ile yapılan çalışma sonucu, şahıs yakalandı. 

Şahsın işlemlerinin Asayiş Şube Müdürlüğü'nde devam ettiği bildirildi. 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.