Trabzon’da Çocuklara Orman Sevgisi Aşıladılar

Genel 20.03.2019 - 15:54, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’da Çocuklara Orman Sevgisi Aşıladılar

Trabzon’da Çocuklara Orman Sevgisi Aşıladılar ​ Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Uluslararası Ormancılık Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ile Orman Genel Müdürlüğünün 180. Kuruluş Yılı anısına düzenlenen etkinlikler kapsamında organize edilen ‘’Tiyatro Gösterileri ‘’ Trabzon’un il ve ilçelerindeki 21 okulda beş bin öğrenci tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.   ‘‘Karagöz ve Hacivat Ormanlarını Koruyor ‘’ adlı tiyatro gösterisinde oyuncular, sahnedeki oyunlarına zaman zaman öğrencileri de dahil ederek, onlara ormanların faydalarını anlatmaya çalışırken aynı zamanda  ‘'Alo 177 Ücretsiz Orman Yangın ihbar Hattı’’ konusunda da bilgilendirme yaptılar. Oyun sonrası Hacivat ve Karagöz ile birlikte müzik eşliğinde dans eden öğrenciler eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Trabzon’da Çocuklara Orman Sevgisi Aşıladılar

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Uluslararası Ormancılık Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ile Orman Genel Müdürlüğünün 180. Kuruluş Yılı anısına düzenlenen etkinlikler kapsamında organize edilen ‘’Tiyatro Gösterileri ‘’ Trabzon’un il ve ilçelerindeki 21 okulda beş bin öğrenci tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.
 
‘‘Karagöz ve Hacivat Ormanlarını Koruyor ‘’ adlı tiyatro gösterisinde oyuncular, sahnedeki oyunlarına zaman zaman öğrencileri de dahil ederek, onlara ormanların faydalarını anlatmaya çalışırken aynı zamanda  ‘'Alo 177 Ücretsiz Orman Yangın ihbar Hattı’’ konusunda da bilgilendirme yaptılar. Oyun sonrası Hacivat ve Karagöz ile birlikte müzik eşliğinde dans eden öğrenciler eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.