Trabzon’da Bugün Hava Durumu

Gündem 26.10.2018 - 11:33, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon’da Bugün Hava Durumu

Trabzon’da Bugün Hava Durumu Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklama ; METEOROLOJİK GÖRÜNÜM Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.   HAVA SICAKLIĞI: Hissedilir derecede(6-12 derece) azalacağı tahmin ediliyor.   RÜZGAR: Batı ve kuzeybatıdan orta kuvette eseceği tahmin ediliyor.    

Trabzon’da Bugün Hava Durumu

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklama ;

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

 

HAVA SICAKLIĞI: Hissedilir derecede(6-12 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

 

RÜZGAR: Batı ve kuzeybatıdan orta kuvette eseceği tahmin ediliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.