Trabzon'da aranan 5 hükümlü yakalandı

Asayiş 24.04.2019 - 11:58, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da aranan 5 hükümlü yakalandı

Trabzon'da çeşitli suçlardan aranan 5 hükümlü yakalandı.
Trabzon'da aranan 5 hükümlü yakalandı     Trabzon'da çeşitli suçlardan aranan 5 hükümlü yakalandı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, "cinayete teşebbüs" ve "yağma" suçlarından 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan cezaevi firarisi G.T. ile "bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek" suçundan hakkında 3 yıl 6 ay hapis kararı bulunan Y.K'yi gözaltına aldı. Ekipler ayrıca, "yaralama" suçundan 1 yıl 1 ay hapis cezası bulunan H.Ç. ile "hırsızlık" suçlarından 4 yıl 2 ay cezası bulunan H.Y.K. ve 3 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırılan O.Ö'yü de yakaladı. Gözaltına alınan 5 kişinin Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor. 
Trabzon'da çeşitli suçlardan aranan 5 hükümlü yakalandı.
Trabzon'da aranan 5 hükümlü yakalandı
 
 

Trabzon'da çeşitli suçlardan aranan 5 hükümlü yakalandı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, "cinayete teşebbüs" ve "yağma" suçlarından 5 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan cezaevi firarisi G.T. ile "bir kimseyi fuhşa teşvik etmek, yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek" suçundan hakkında 3 yıl 6 ay hapis kararı bulunan Y.K'yi gözaltına aldı.

Ekipler ayrıca, "yaralama" suçundan 1 yıl 1 ay hapis cezası bulunan H.Ç. ile "hırsızlık" suçlarından 4 yıl 2 ay cezası bulunan H.Y.K. ve 3 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırılan O.Ö'yü de yakaladı.

Gözaltına alınan 5 kişinin Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.