Torul'da Trabzonspor Anıtının Açılışı Yapıldı

Trabzonspor 28.11.2018 - 17:50, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Torul'da Trabzonspor Anıtının Açılışı Yapıldı

Trabzonspor Torul’da Taraftarlarla Buluştu Etknliklere ve Açılışa Katıldı
Trabzonspor Torul’da Taraftarlarla Buluştu Etknliklere ve Açılışa Katıldı   Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız bugün Torul’da düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldılar.   Etkinliklere, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Onur Sağır, Lokman Sadıklar, Tuncay Uzunal ve Dursun Ali Sakarya, Yönetim Danışmanı Ali Kemal Denizci, Teknik Direktör Ünal Karaman, futbolcular Batuhan, Nwakaeme, Amiri ve Toure, Torul Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, Trabzonspor eski Disiplin Kurulu Başkanı Rüştü Araz ve çok sayıda taraftar katıldı.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Torul'daTrabzonspor Anıtının Açılışı Yapıldı   Trabzonspor kafilesi ilk olarak Torul’da yapılan Trabzonspor anıtının açılışı gerçekleştirdi.   Açılışta konuşan Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, şunları söyledi:   “Bugün burada çok anlamlı bir günü yaşıyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz. Çünkü Trabzonspor burada. Böyle değerli bir anıtın açılışına iştirak ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); Torul Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan ise Trabzonspor yönetimini, teknik heyet ve futbolcuları Torul’da ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını dile getirdi.   Teknik Direktör Ünal Karaman ;   Trabzonspor sevdalılarıyla Torul’da bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Taraftarlarımıza ulaşabilmek, yakın olabilmek en büyük arzularımızdan. Torul’da gördüğümüz ilgi, alaka ve Trabzonspor sevgisi bizleri son derece mutlu etti. Sizleri çok seviyoruz. İnşallah camia olarak kenetlenerek güzel günler göreceğiz” dedi.   Trabzonspor Kafilesi Öğrencilerle Bir Araya Geldi   Trabzonspor kafilesi  açılış sonrası Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin büyük ilgiyle karşıladığı futbolcular burada bol bol imza dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.   Bu ziyaret sonrası Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan ve Dernek Başkanı Veysel Küçüköner’e imzalı Trabzonspor forması hediye edildi.   Kafile son olarak, Torul ilçesinde 240 metre ile Türkiye'nin en yüksek cam seyir terasları arasında yer alan Torul Cam Seyir Terasını ziyaret ettikten sonra Trabzon’a döndü.
Trabzonspor Torul’da Taraftarlarla Buluştu Etknliklere ve Açılışa Katıldı

Trabzonspor Torul’da Taraftarlarla Buluştu Etknliklere ve Açılışa Katıldı

 

Yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız bugün Torul’da düzenlenen çeşitli etkinliklere katıldılar.

 

Etkinliklere, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Göktaş, Kemal Ertürk, Onur Sağır, Lokman Sadıklar, Tuncay Uzunal ve Dursun Ali Sakarya, Yönetim Danışmanı Ali Kemal Denizci, Teknik Direktör Ünal Karaman, futbolcular Batuhan, Nwakaeme, Amiri ve Toure, Torul Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, Trabzonspor eski Disiplin Kurulu Başkanı Rüştü Araz ve çok sayıda taraftar katıldı.

 

Torul'daTrabzonspor Anıtının Açılışı Yapıldı

 

Trabzonspor kafilesi ilk olarak Torul’da yapılan Trabzonspor anıtının açılışı gerçekleştirdi.

 

Açılışta konuşan Torul Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, şunları söyledi:

 

“Bugün burada çok anlamlı bir günü yaşıyoruz. Sözün bittiği yerdeyiz. Çünkü Trabzonspor burada. Böyle değerli bir anıtın açılışına iştirak ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

 

Torul Kaymakamı Hasan Hüseyin Alpaslan ise Trabzonspor yönetimini, teknik heyet ve futbolcuları Torul’da ağırlamaktan büyük mutluluk ve onur duyduklarını dile getirdi.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman ;

 

Trabzonspor sevdalılarıyla Torul’da bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Taraftarlarımıza ulaşabilmek, yakın olabilmek en büyük arzularımızdan. Torul’da gördüğümüz ilgi, alaka ve Trabzonspor sevgisi bizleri son derece mutlu etti. Sizleri çok seviyoruz. İnşallah camia olarak kenetlenerek güzel günler göreceğiz” dedi.

 

Trabzonspor Kafilesi Öğrencilerle Bir Araya Geldi

 

Trabzonspor kafilesi  açılış sonrası Atatürk Ortaokulu’nu ziyaret etti. Öğrencilerin büyük ilgiyle karşıladığı futbolcular burada bol bol imza dağıtıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Bu ziyaret sonrası Kaymakam Hasan Hüseyin Alpaslan ve Dernek Başkanı Veysel Küçüköner’e imzalı Trabzonspor forması hediye edildi.

 

Kafile son olarak, Torul ilçesinde 240 metre ile Türkiye'nin en yüksek cam seyir terasları arasında yer alan Torul Cam Seyir Terasını ziyaret ettikten sonra Trabzon’a döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.