TMO Trabzon'da stoklardaki ürünlerini satışa sundu

Genel 30.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

TMO Trabzon'da stoklardaki ürünlerini satışa sundu

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğüne bağlı Trabzon Şube Müdürlüğü, stoklarında bulunan kavrulmuş iç fındık, fındık yağı, fındık krokanı ve sütlü fındık kreması ile pirinç, nohut, yeşil mercimeği satışa sundu.
TMO Trabzon'da stoklardaki ürünlerini satışa sundu      Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğüne bağlı Trabzon Şube Müdürlüğü, stoklarında bulunan kavrulmuş iç fındık, fındık yağı, fındık krokanı ve sütlü fındık kreması ile pirinç, nohut, yeşil mercimeği satışa sundu.   TMO Trabzon Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, fındık mamulleri, pirinç, nohut ve yeşil mercimek satışları ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.   Müdürlüğün stoklarında bulunan kavrulmuş iç fındık, fındık yağı, fındık krokanı ve sütlü fındık kreması ile pirinç, nohut, yeşil mercimek satışının yapıldığı aktarılan açıklamada, bunun yanında yeni üretimlerden olan tuzlu kavrulmuş iç fındık ve fındık draje satışına da başlanacağı vurgulandı.   Açıklamada, mevcut stoklar doğrultusunda ürünlerin fiyatları ise şöyle sıralandı: "500 gram vakumlu paketli kavrulmuş iç fındık fiyatı 20, 500 gram fındık krokanı paketli 20, 400 gram sütlü fındık kreması 15, 400 gram kakaolu fındık kreması 10,  2 kilogram Koçbaşı nohut 9 milimetre 13, 2 kilogram yeşil mercimek 9 ve 5 kilogram birinci sınıf pirinç 30 lira olarak belirlenmiştir."
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğüne bağlı Trabzon Şube Müdürlüğü, stoklarında bulunan kavrulmuş iç fındık, fındık yağı, fındık krokanı ve sütlü fındık kreması ile pirinç, nohut, yeşil mercimeği satışa sundu.

TMO Trabzon'da stoklardaki ürünlerini satışa sundu


 
 

 Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürlüğüne bağlı Trabzon Şube Müdürlüğü, stoklarında bulunan kavrulmuş iç fındık, fındık yağı, fındık krokanı ve sütlü fındık kreması ile pirinç, nohut, yeşil mercimeği satışa sundu.

 

TMO Trabzon Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, fındık mamulleri, pirinç, nohut ve yeşil mercimek satışları ile ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

 

Müdürlüğün stoklarında bulunan kavrulmuş iç fındık, fındık yağı, fındık krokanı ve sütlü fındık kreması ile pirinç, nohut, yeşil mercimek satışının yapıldığı aktarılan açıklamada, bunun yanında yeni üretimlerden olan tuzlu kavrulmuş iç fındık ve fındık draje satışına da başlanacağı vurgulandı.

 

Açıklamada, mevcut stoklar doğrultusunda ürünlerin fiyatları ise şöyle sıralandı:

"500 gram vakumlu paketli kavrulmuş iç fındık fiyatı 20, 500 gram fındık krokanı paketli 20, 400 gram sütlü fındık kreması 15, 400 gram kakaolu fındık kreması 10,  2 kilogram Koçbaşı nohut 9 milimetre 13, 2 kilogram yeşil mercimek 9 ve 5 kilogram birinci sınıf pirinç 30 lira olarak belirlenmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.