Teknik Direktör Ünal Karaman'ın Ümraniyespor Maçı Açıklamaları

Trabzonspor 06.02.2019 - 09:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Teknik Direktör Ünal Karaman'ın Ümraniyespor Maçı Açıklamaları

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan ve 0-0'lık beraberlikle sonuçlanan Ümraniyespor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Teknik Direktör Ünal Karaman'ın Ümraniyespor Maçı Açıklamaları   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true }); İki ayaklı bir müsabaka oynadıklarını belirten Ünal Karaman,    ''Gönlümüz arzu ederdi ki iç sahadaki oynadığımız müsabakayı kazanalım ve deplasmana daha avantajlı bir sonuçla gidelim. Rakibin göstermiş olduğu direnç ve mücadeleye bakınca bu skor da kötü bir skor değil diye düşünüyorum. Lig ve kupa mücadelesini üst üste değerlendirdiğinizde az sayıdaki oyuncuyla ikisini de götürmeye gayret gösteriyoruz. Oyuncularımın göstermiş olduğu bir özveri var, bu özveriyi görmezden gelemem. Ancak genciyle tecrübesiyle harman olmuş takımımızın en azından bizim için basit gördüğümüz hataları yapmaması gerekiyor. Final noktasında biraz daha dikkatli biraz daha gayretli ve özverili olmamız gerekiyor. Bütün bunların beraberinde takımımızın yorgun olduğunu da göz önünde bulundurduğumuzda biraz daha hoş görüyle bakabiliyoruz. Şartlar ne olursa olsun biz var olan oyuncularımızla, elimizdeki sağlam oyuncularımızla hafta sonunda önemli bir müsabakaya çıkacağız ve inşallah orada iyi bir mücadeleyle, arzu ettiğimiz sonuçla beraber şehrimize döneceğiz'' dedi.   Sakat futbolcularımızla ilgili yöneltilen soruya ise Karaman,  ''Önce Sosa'dan başlayayım, çok uzun zamandır bizimle beraber değil. Daha yeni yeni topla çalışmalara başladı. Eğer bir aksilik olmazsa belki hafta sonuna doğru antrenmanda, belki antrenmanın birinci veya ikinci bölümünde bizimle beraber olabilir diye düşünüyorum. Şu ana kadar takım çalışmasına katılmamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Filip Novak'ın ayak parmağında kırık var. Kırıkla beraber hangi gelişim içerisinde olacağını bilemiyorum. Sezon başından beri oyuncularımın gösterdiği bir özveri var, ben bunu saygıyla karşılıyorum. Belki Novak hafta sonu sürpriz yapıp "Hocam ben her türlü riski alıp oynamak istiyorum" diyebilir. Belki ile konuşuyorum. Uğurcan'a gelirsek, zaten kulübümüz resmi açıklamayı yaptı. Bir rahatsızlığının olduğu gerçek ama hangi aşamada olduğu ve bizim hafta sonu değerlendirip değerlendirmeyeceğimiz konusu mutlaka size bilgi olarak sunulacak. Ancak şu an itibariyle açıkçası hem Novak'ın durumunda hem de Uğurcan'ın durumunda belirsizlik olduğunu ifade edeyim. Sosa'nın da hala takımla birlikte antrenmanlara katılmadığını belirtilerek noktalayayım'' diyerek yanıt verdi.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan ve 0-0'lık beraberlikle sonuçlanan Ümraniyespor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Teknik Direktör Ünal Karaman'ın Ümraniyespor Maçı Açıklamaları

 

İki ayaklı bir müsabaka oynadıklarını belirten Ünal Karaman,

 

 ''Gönlümüz arzu ederdi ki iç sahadaki oynadığımız müsabakayı kazanalım ve deplasmana daha avantajlı bir sonuçla gidelim. Rakibin göstermiş olduğu direnç ve mücadeleye bakınca bu skor da kötü bir skor değil diye düşünüyorum. Lig ve kupa mücadelesini üst üste değerlendirdiğinizde az sayıdaki oyuncuyla ikisini de götürmeye gayret gösteriyoruz. Oyuncularımın göstermiş olduğu bir özveri var, bu özveriyi görmezden gelemem. Ancak genciyle tecrübesiyle harman olmuş takımımızın en azından bizim için basit gördüğümüz hataları yapmaması gerekiyor. Final noktasında biraz daha dikkatli biraz daha gayretli ve özverili olmamız gerekiyor. Bütün bunların beraberinde takımımızın yorgun olduğunu da göz önünde bulundurduğumuzda biraz daha hoş görüyle bakabiliyoruz. Şartlar ne olursa olsun biz var olan oyuncularımızla, elimizdeki sağlam oyuncularımızla hafta sonunda önemli bir müsabakaya çıkacağız ve inşallah orada iyi bir mücadeleyle, arzu ettiğimiz sonuçla beraber şehrimize döneceğiz'' dedi.

 

Sakat futbolcularımızla ilgili yöneltilen soruya ise Karaman,

 ''Önce Sosa'dan başlayayım, çok uzun zamandır bizimle beraber değil. Daha yeni yeni topla çalışmalara başladı. Eğer bir aksilik olmazsa belki hafta sonuna doğru antrenmanda, belki antrenmanın birinci veya ikinci bölümünde bizimle beraber olabilir diye düşünüyorum. Şu ana kadar takım çalışmasına katılmamış bir oyuncudan bahsediyoruz. Filip Novak'ın ayak parmağında kırık var. Kırıkla beraber hangi gelişim içerisinde olacağını bilemiyorum. Sezon başından beri oyuncularımın gösterdiği bir özveri var, ben bunu saygıyla karşılıyorum. Belki Novak hafta sonu sürpriz yapıp "Hocam ben her türlü riski alıp oynamak istiyorum" diyebilir. Belki ile konuşuyorum. Uğurcan'a gelirsek, zaten kulübümüz resmi açıklamayı yaptı. Bir rahatsızlığının olduğu gerçek ama hangi aşamada olduğu ve bizim hafta sonu değerlendirip değerlendirmeyeceğimiz konusu mutlaka size bilgi olarak sunulacak. Ancak şu an itibariyle açıkçası hem Novak'ın durumunda hem de Uğurcan'ın durumunda belirsizlik olduğunu ifade edeyim. Sosa'nın da hala takımla birlikte antrenmanlara katılmadığını belirtilerek noktalayayım'' diyerek yanıt verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.