TIP Fakültesinin yolu asfaltlandı

Yaşam-Çevre 26.07.2018 - 11:30, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

TIP Fakültesinin yolu asfaltlandı

TIP Fakültesinin yolu asfaltlandı   Trabzon Büyükşehir Belediyesi, KTÜ TIP Fakültesi Farabi Hastanesine ulaşımı sağlayan yolda asfaltlama çalışmalarına başladı. Akif Saruhan Caddesi’nden TIP Fakültesi Farabi Hastanesi arasındaki yol (Farabi caddesi), Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından freze ile kazınarak modern şekilde asfaltlandı. Aynı şekilde Akif Saruhan Caddesi’nden Zafanos istikametine doğru olan yoldaki asfaltlama çalışmalarına ise Cuma günü itibariyle başlanılacak. Kalkınma Mahallesi yolunun Farabi Caddesi girişine kadar olan ilk 1,5 km’lik kısmı ise bölgede gerçekleştirilecek olan elektrik altyapısı işlemlerinin tamamlanmasının ardından yine Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanacak.   Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bölgede gerçekleştirecekleri asfaltlama çalışmalarının toplam maliyetinin 2 milyon TL olduğunu ifade etti. Son derece kaliteli, uzun yıllar hizmet edecek çalışmalar yapmaya özel önem verdiklerini belirten Gümrükçüoğlu, “Freze ile yolu kazıyıp son derece kaliteli bir çalışma yapıyoruz. Trabzon’umuzun her noktasında seferberlik halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.  

TIP Fakültesinin yolu asfaltlandı

 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, KTÜ TIP Fakültesi Farabi Hastanesine ulaşımı sağlayan yolda asfaltlama çalışmalarına başladı. Akif Saruhan Caddesi’nden TIP Fakültesi Farabi Hastanesi arasındaki yol (Farabi caddesi), Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından freze ile kazınarak modern şekilde asfaltlandı. Aynı şekilde Akif Saruhan Caddesi’nden Zafanos istikametine doğru olan yoldaki asfaltlama çalışmalarına ise Cuma günü itibariyle başlanılacak. Kalkınma Mahallesi yolunun Farabi Caddesi girişine kadar olan ilk 1,5 km’lik kısmı ise bölgede gerçekleştirilecek olan elektrik altyapısı işlemlerinin tamamlanmasının ardından yine Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlanacak.

  Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bölgede gerçekleştirecekleri asfaltlama çalışmalarının toplam maliyetinin 2 milyon TL olduğunu ifade etti. Son derece kaliteli, uzun yıllar hizmet edecek çalışmalar yapmaya özel önem verdiklerini belirten Gümrükçüoğlu, “Freze ile yolu kazıyıp son derece kaliteli bir çalışma yapıyoruz. Trabzon’umuzun her noktasında seferberlik halinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.