Süper Lig Kulüpleri’nin kadın yönetim kurulu üyeleri işbirliği yemeği düzenledi

Trabzonspor 01.11.2019 - 15:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Süper Lig Kulüpleri’nin kadın yönetim kurulu üyeleri işbirliği yemeği düzenledi

Süper Lig Kulüpleri’nin kadın yönetim kurulu üyeleri işbirliği yemeği düzenledi   Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyeleri Dilek Kutlu ve Banu Vahapoğlu Akgün’ün ev sahipliğindeki yemeğe Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Eda Lermi Zorer, Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyesi E. Nazlı Ercan ve Göztepe Kulübü yönetim kurulu üyesi Eda Fesci katıldı.   Cumhuriyetimizin kuruluş haftasında gerçekleştirilen toplantı gündeminde Kadın Hakları konusunda öncü bir dünya lideri olan Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümek, ülkemizde ve Türk sporunda kadının hak ettiği şekilde yerini konumlandırmaya katkı sağlamayla ilgili konular ele alındı.   İlk kez bir araya gelen kadın yönetim kurulu üyeleri sporun birleştirici ve tatlı bir rekabet olduğu yönündeki görüşlerini ortaya koyarken, ortak projeler üretilmesiyle ilgili fikir birliğine vardılar.   Türk kadınına 3Y ‘’Yap, Yönet, Yaşat’’ sloganıyla seslenen üyeler, bir sonraki toplantıyı Trabzon’da gerçekleştirecek.  

Süper Lig Kulüpleri’nin kadın yönetim kurulu üyeleri işbirliği yemeği düzenledi

 

Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyeleri Dilek Kutlu ve Banu Vahapoğlu Akgün’ün ev sahipliğindeki yemeğe Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Eda Lermi Zorer, Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyesi E. Nazlı Ercan ve Göztepe Kulübü yönetim kurulu üyesi Eda Fesci katıldı.

 

Cumhuriyetimizin kuruluş haftasında gerçekleştirilen toplantı gündeminde Kadın Hakları konusunda öncü bir dünya lideri olan Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürümek, ülkemizde ve Türk sporunda kadının hak ettiği şekilde yerini konumlandırmaya katkı sağlamayla ilgili konular ele alındı.

 

İlk kez bir araya gelen kadın yönetim kurulu üyeleri sporun birleştirici ve tatlı bir rekabet olduğu yönündeki görüşlerini ortaya koyarken, ortak projeler üretilmesiyle ilgili fikir birliğine vardılar.

 

Türk kadınına 3Y ‘’Yap, Yönet, Yaşat’’ sloganıyla seslenen üyeler, bir sonraki toplantıyı Trabzon’da gerçekleştirecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.