Soultanopoulou'dan, Vali Ustaoğlu'na ziyaret

Gündem 27.02.2019 - 16:36, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Soultanopoulou'dan, Vali Ustaoğlu'na ziyaret

Soultanopoulou'dan, Vali Ustaoğlu'na ziyaret   Yunanistan'ın İstanbul Başkonsolosu Georgia Soultanopoulou, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti. Bazı temaslarda bulunmak üzere kente gelen Soultanopoulou, Vali Ustaoğlu'nu makamında ziyaret ederek iki ülke arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel konularla ilgili bir süre sohbet etti. Vali Ustaoğlu, ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Soultanopoulou'ya, telkari işlemeli fincan takımı hediye etti.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Soultanopoulou'dan, Vali Ustaoğlu'na ziyaret

 

Yunanistan'ın İstanbul Başkonsolosu Georgia Soultanopoulou, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

Bazı temaslarda bulunmak üzere kente gelen Soultanopoulou, Vali Ustaoğlu'nu makamında ziyaret ederek iki ülke arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel konularla ilgili bir süre sohbet etti.

Vali Ustaoğlu, ziyaretinden dolayı teşekkür ettiği Soultanopoulou'ya, telkari işlemeli fincan takımı hediye etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.