Son Dakika Trabzonspor'da Olcay Şahan affedildi

Trabzonspor 06.03.2019 - 11:07, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Son Dakika Trabzonspor'da Olcay Şahan affedildi

Son Dakika Trabzonspor'da Olcay Şahan affedildi   Trabzonspor’da ikinci yarının başlamasıyla birlikte kadro dışı bırakılan ve bordo-mavililerde 7 maçtır oynamayan Olcay Şahan affedildi. Olcay Şahan, ücretinde indirim yapıp, sezon sonu istenmemesi halinde bonservis ücretsiz alacaklarında fedakarlık yapmayı kabul etmişti. Trabzonspor yönetimi de Olcay'ın bu tavrına olumlu yaklaşarak oyuncuyu affetti. Olcay Şahan'ın bundan sonra takımla birlikte çalışması bekleniyor. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Son Dakika Trabzonspor'da Olcay Şahan affedildi

 

Trabzonspor’da ikinci yarının başlamasıyla birlikte kadro dışı bırakılan ve bordo-mavililerde 7 maçtır oynamayan Olcay Şahan affedildi. Olcay Şahan, ücretinde indirim yapıp, sezon sonu istenmemesi halinde bonservis ücretsiz alacaklarında fedakarlık yapmayı kabul etmişti. Trabzonspor yönetimi de Olcay'ın bu tavrına olumlu yaklaşarak oyuncuyu affetti. Olcay Şahan'ın bundan sonra takımla birlikte çalışması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.