Şenol Güneş Ben Trabzonspor'un Kendisiyim

Spor 09.02.2019 - 23:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Şenol Güneş Ben Trabzonspor'un Kendisiyim

Şenol Güneş Ben Trabzonspor'un Kendisiyim   Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Milli Takım iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Sezon bitmeden milli takıma gitmek istemediğini de söyleyen Şenol Güneş,  ''Gideceksem Beşiktaş'tan, milli takıma giderim' dedim. Milli Takım'ı sezon sonunda mukavelem bittiği zaman isterim ama bitmeden istemem. Kovulmayı beklemiyorum. Kalmak için her şeyi yapacağım. Bu takımın başarılı olması için çalışıyorum. Çok mutluyum, ben böyle taraftar sevgisi görmedim. Trabzonspor'da da alıştım, burada da mutluyum. "Ben Trabzonspor'un kendisiyim, orayı da seviyorum ama beni burada çok seviyorlar ve sahipleniyorlar. Milli takımla ilgili bir şey gelmedi bana ama gelse konuşurum." Bunları farklı yere çekmeye çalışmayın.'' ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş Ben Trabzonspor'un Kendisiyim

 

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Milli Takım iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Sezon bitmeden milli takıma gitmek istemediğini de söyleyen Şenol Güneş,

 ''Gideceksem Beşiktaş'tan, milli takıma giderim' dedim. Milli Takım'ı sezon sonunda mukavelem bittiği zaman isterim ama bitmeden istemem. Kovulmayı beklemiyorum. Kalmak için her şeyi yapacağım. Bu takımın başarılı olması için çalışıyorum. Çok mutluyum, ben böyle taraftar sevgisi görmedim. Trabzonspor'da da alıştım, burada da mutluyum. "Ben Trabzonspor'un kendisiyim, orayı da seviyorum ama beni burada çok seviyorlar ve sahipleniyorlar. Milli takımla ilgili bir şey gelmedi bana ama gelse konuşurum." Bunları farklı yere çekmeye çalışmayın.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.