Samsung Galaxy S8/S8+ Tanıtıldı İşte Türkiye Fiyatı

Bilim-Teknoloji 30.03.2017 - 10:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Samsung Galaxy S8/S8+ Tanıtıldı İşte Türkiye Fiyatı

Samsung Galaxy S8/S8+ Tanıtıldı İşte Türkiye Fiyatı
Galaxy S8'in, Türkiye Fiyatı 4 bin 399 TL  ile satışa sunulacağı açıklandı. Galaxy S8 Plus'ın Türkiye fiyatı ise 4 bin 999 TL olarak açıklandı. Sınırlar ortadan kalkıyor Infinity Display telefonun sınırlarını kaldıran, tamamen pürüzsüz ve kesintisiz bir yüzey oluşturan harika uçtan uca ekrana sahiptir. Saf, bozulmamış, kesintisiz cam. Telefonun ön kısmını kaplar ve alüminyum çerçeveye sorunsuz bir şekilde entegre olur. Sonuç güzel kavisli, mükemmel simetriye sahip, tek bir görünüm. Her ana uygun olarak tasarlanmış kamera Galaxy S8 ve S8 + kameralarıyla yaşamı olduğu gibi yakalayın. 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera o kadar keskin ve hızlıdır ki, gece gündüz bir anı kaçırmazsınız.   Hataya yer vermeyen güvenlik Galaxy S8 ve S8+ iris taraması ile yabancı bakışlar sorun olmaktan çıkar. Hiçbir iris aynı değildir, hatta sizin irisleriniz bile; üstelik kopyalamak neredeyse imkansızdır. Yani, iris taraması ile telefonunuz ve içindekiler yalnızca sizin gözleriniz için açılır. Telefonunuzun kilidini hızlıca açmanız gerektiğinde, yüz tanıma seçeneğinden de yararlanabilirsiniz. *İris gözünüzün halka şeklindeki renkli kısmıdır.   Daha hızlı, yağmurda bile Telefonunuzu kullanmayı aslında hiç bırakmazsınız. İşte bu nedenle Galaxy S8 ve S8+, dünyanın ilk 10 nm işlemcisi ile donatılmıştır. Hızlı ve güçlü işlemci, pil verimliliğini de arttırır. Dahası, depolama alanını genişletme ve IP68 sınıfı performans ile yağmurlu ve tozlu ortamlarda çalışabilme özelliği vardır. Bixby'le tanışın Bixby, telefonunuzla etkileşime girme biçiminizi tamamen değiştirir. Konuşma, metin ve dokunma hareketlerini anlayan bu kişisel asistan sayesinde hiçbir iletişim biçimi ile sınırlı kalmazsınız. Ayrıca, arama yapma yönteminizi tamamen değiştirir. Sormanıza bile gerek yok, kamera uygulamasını açarak Bixby'ye istediğiniz şeyi göstermeniz yeterli. Son derece kolay.   Sınırları Kaldıran Telefon Galaxy S8 ve S8+ yalnızca bir akıllı telefondan daha fazlası olmak için tasarlandı. 360 derecede ya da sanal gerçeklikte hayatınızın anlarını yakalama ve izleme yöntemlerinizi değiştirecek şekilde tasarlandı. Hareket halindeyken ödeme yapma ve çalışma yönteminizi değiştirmek için tasarlandı. Galaxy S8 ve S8+ ile dünyanızdaki sınırları kaldırın.
Samsung Galaxy S8/S8+ Tanıtıldı İşte Türkiye Fiyatı
Galaxy S8'in, Türkiye Fiyatı 4 bin 399 TL  ile satışa sunulacağı açıklandı. Galaxy S8 Plus'ın Türkiye fiyatı ise 4 bin 999 TL olarak açıklandı.
Sınırlar ortadan kalkıyor
Infinity Display telefonun sınırlarını kaldıran, tamamen pürüzsüz ve kesintisiz bir yüzey oluşturan harika uçtan uca ekrana sahiptir. Saf, bozulmamış, kesintisiz cam. Telefonun ön kısmını kaplar ve alüminyum çerçeveye sorunsuz bir şekilde entegre olur. Sonuç güzel kavisli, mükemmel simetriye sahip, tek bir görünüm.



Her ana uygun olarak tasarlanmış kamera
Galaxy S8 ve S8 + kameralarıyla yaşamı olduğu gibi yakalayın. 12 MP arka kamera ve 8 MP ön kamera o kadar keskin ve hızlıdır ki, gece gündüz bir anı kaçırmazsınız.
 
Hataya yer vermeyen güvenlik
Galaxy S8 ve S8+ iris taraması ile yabancı bakışlar sorun olmaktan çıkar. Hiçbir iris aynı değildir, hatta sizin irisleriniz bile; üstelik kopyalamak neredeyse imkansızdır. Yani, iris taraması ile telefonunuz ve içindekiler yalnızca sizin gözleriniz için açılır. Telefonunuzun kilidini hızlıca açmanız gerektiğinde, yüz tanıma seçeneğinden de yararlanabilirsiniz.
*İris gözünüzün halka şeklindeki renkli kısmıdır.
 
Daha hızlı, yağmurda bile
Telefonunuzu kullanmayı aslında hiç bırakmazsınız. İşte bu nedenle Galaxy S8 ve S8+, dünyanın ilk 10 nm işlemcisi ile donatılmıştır. Hızlı ve güçlü işlemci, pil verimliliğini de arttırır. Dahası, depolama alanını genişletme ve IP68 sınıfı performans ile yağmurlu ve tozlu ortamlarda çalışabilme özelliği vardır.
Bixby'le tanışın
Bixby, telefonunuzla etkileşime girme biçiminizi tamamen değiştirir. Konuşma, metin ve dokunma hareketlerini anlayan bu kişisel asistan sayesinde hiçbir iletişim biçimi ile sınırlı kalmazsınız. Ayrıca, arama yapma yönteminizi tamamen değiştirir. Sormanıza bile gerek yok, kamera uygulamasını açarak Bixby'ye istediğiniz şeyi göstermeniz yeterli. Son derece kolay.
 
Sınırları Kaldıran Telefon
Galaxy S8 ve S8+ yalnızca bir akıllı telefondan daha fazlası olmak için tasarlandı. 360 derecede ya da sanal gerçeklikte hayatınızın anlarını yakalama ve izleme yöntemlerinizi değiştirecek şekilde tasarlandı. Hareket halindeyken ödeme yapma ve çalışma yönteminizi değiştirmek için tasarlandı. Galaxy S8 ve S8+ ile dünyanızdaki sınırları kaldırın.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.