Sağlık Bakanı'nından Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türk'ler Hakkında Açıklama

Genel 18.03.2019 - 13:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Sağlık Bakanı'nından Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türk'ler Hakkında Açıklama

Sağlık Bakanı'nından Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türk'ler Hakkında Açıklama   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "(Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türkler) Üç Türk kardeşimizle ilgili irtibat halindeyiz, Mustafa kardeşimizle bizzat ben önceki gün görüştüm. Ameliyat sonrası bacağından bir müdahale olmuştu, genel durumu iyiydi. Hem yakınlarına hem Mustafa kardeşimize Türkiye olarak sağlık hizmetleri boyutuyla yapabileceklerimizi seferber edebileceğimizi, gerektiğinde ambulans uçaklarımızla Türkiye'ye getirmek dahil her türlü imkanı seferber edeceğimizi ifade ettik. Şu an kendilerine iyi bakıldığını, o anlamda bir sorun olmadığını, iletişimde olmak üzere konuştuk"        

Sağlık Bakanı'nından Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türk'ler Hakkında Açıklama

 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "(Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türkler) Üç Türk kardeşimizle ilgili irtibat halindeyiz, Mustafa kardeşimizle bizzat ben önceki gün görüştüm. Ameliyat sonrası bacağından bir müdahale olmuştu, genel durumu iyiydi.
Hem yakınlarına hem Mustafa kardeşimize Türkiye olarak sağlık hizmetleri boyutuyla yapabileceklerimizi seferber edebileceğimizi, gerektiğinde ambulans uçaklarımızla Türkiye'ye getirmek dahil her türlü imkanı seferber edeceğimizi ifade ettik. Şu an kendilerine iyi bakıldığını, o anlamda bir sorun olmadığını, iletişimde olmak üzere konuştuk"
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.