Sağlık Bakanı açıkladı Trabzon'da koronavirüsten 5 kişi hayatını kaybetti

Gündem 01.04.2020 - 20:08, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Sağlık Bakanı açıkladı Trabzon'da koronavirüsten 5 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı açıkladı Trabzon'da koronavirüsten 5 kişi hayatını kaybetti   Sağlık Bakanı fahrettin Koca il il rakamları açıkladı.   Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.   En çok ölüm vakasının İstanbul'da olduğunu söyleyen Koca Trabzon'da 5 kişinin Koronavirüsten hayatını kaybettiğini söyledi.   Koronavirüs nedeniyle en çok vefat görülen 10 il şu şekilde; 117 İstanbul 18 İzmir 8 Kocaeli 7 Ankara 7 Konya 5 Zonguldak 5 Trabzon 3 Balıkesir 3 Adana 3 Sakarya

Sağlık Bakanı açıkladı Trabzon'da koronavirüsten 5 kişi hayatını kaybetti

 

Sağlık Bakanı fahrettin Koca il il rakamları açıkladı.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

 

En çok ölüm vakasının İstanbul'da olduğunu söyleyen Koca Trabzon'da 5 kişinin Koronavirüsten hayatını kaybettiğini söyledi.

 

Koronavirüs nedeniyle en çok vefat görülen 10 il şu şekilde; 117 İstanbul 18 İzmir 8 Kocaeli 7 Ankara 7 Konya 5 Zonguldak 5 Trabzon 3 Balıkesir 3 Adana 3 Sakarya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.