Rıza Çalımbay Trabzonspor Kasımpaşa Maçı Açıklamaları

Trabzonspor 09.12.2017 - 21:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Rıza Çalımbay Trabzonspor Kasımpaşa Maçı Açıklamaları

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kasımpaşa maçı sonrası şöyle konuştu: “Göreve başladığımız ilk günden itibaren önümüzde zor maçların olduğunu biliyorduk. Kasımpaşa maçı da bunlardan biriydi. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Kolay olmayacağını biliyorduk. Çünkü hakikaten disiplinli bir takım. Onlara karşı iyi bir galibiyet aldık. Oyuncularım maç boyunca hiç oyundan kopmadı. Gerçekten inanarak, mükemmel bir şekilde mücadele ettik. Bu galibiyetle her şey bitmiyor. Devre sonuna kadar iki maçımız daha var. Sonrasında kocaman ikinci yarı başlayacak. İnşallah ikinci devrede daha iyi oynayıp kaybettiğimiz puanları telafi etmeye çalışacağız. Şu anki gidişatımız çok iyi. Önümüzdeki Bursaspor ve Karabükspor maçlarını iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben oyuncularıma, taraftarlarıma ve yönetim kurulumuza yürekten inanıyorum. Birlikte olduktan sonra güç olsa da iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Savunmada sıkıntımız var. Bugün Mustafa sakatlandıktan sonra oldukça sıkıntı yaşadık. Maç öncesi de bunu düşünmüştük. Mustafa’nın sakatlığı sonrası oyuncularımla saha içinde bunu konuştuk. Önce Mas’ı orada oynatmayı düşündük. Sonra sol bek oyuncumuz olmadığı için savunmayı bilen Kucka’da karar kıldık. O da gerçekten çok iyi oynadı. Sonradan oyuna dahil olan futbolcularımız da çok iyi oynadı. Maçın kaderini değiştirdiler. Kendilerini ayrıca tebrik ediyorum. Biz göreve geldikten sonra üstüne koya koya, iyi işler yapa yapa gidiyoruz. Bazı maçlarda risklere giriyorum. Çift forvet oynuyoruz. Bugün skoru korumak isteseydim Rodallega’yı oyuna almazdım. Benim düşünceme göre rakip üzerine geliyorsa bir gol daha bulmanız gerekiyor. O düşünceyle hareket ettim”

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Kasımpaşa maçı sonrası şöyle konuştu: “Göreve başladığımız ilk günden itibaren önümüzde zor maçların olduğunu biliyorduk. Kasımpaşa maçı da bunlardan biriydi. Mutlaka kazanmamız gerekiyordu.

Kolay olmayacağını biliyorduk. Çünkü hakikaten disiplinli bir takım. Onlara karşı iyi bir galibiyet aldık. Oyuncularım maç boyunca hiç oyundan kopmadı. Gerçekten inanarak, mükemmel bir şekilde mücadele ettik. Bu galibiyetle her şey bitmiyor. Devre sonuna kadar iki maçımız daha var. Sonrasında kocaman ikinci yarı başlayacak. İnşallah ikinci devrede daha iyi oynayıp kaybettiğimiz puanları telafi etmeye çalışacağız. Şu anki gidişatımız çok iyi. Önümüzdeki Bursaspor ve Karabükspor maçlarını iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben oyuncularıma, taraftarlarıma ve yönetim kurulumuza yürekten inanıyorum. Birlikte olduktan sonra güç olsa da iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Savunmada sıkıntımız var. Bugün Mustafa sakatlandıktan sonra oldukça sıkıntı yaşadık.

Maç öncesi de bunu düşünmüştük. Mustafa’nın sakatlığı sonrası oyuncularımla saha içinde bunu konuştuk. Önce Mas’ı orada oynatmayı düşündük. Sonra sol bek oyuncumuz olmadığı için savunmayı bilen Kucka’da karar kıldık. O da gerçekten çok iyi oynadı. Sonradan oyuna dahil olan futbolcularımız da çok iyi oynadı. Maçın kaderini değiştirdiler. Kendilerini ayrıca tebrik ediyorum. Biz göreve geldikten sonra üstüne koya koya, iyi işler yapa yapa gidiyoruz. Bazı maçlarda risklere giriyorum.

Çift forvet oynuyoruz. Bugün skoru korumak isteseydim Rodallega’yı oyuna almazdım. Benim düşünceme göre rakip üzerine geliyorsa bir gol daha bulmanız gerekiyor. O düşünceyle hareket ettim”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.