Ptt Messenger Nedir?Özellikleri Nelerdir?

Bilim-Teknoloji 06.02.2018 - 16:46, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ptt Messenger Nedir?Özellikleri Nelerdir?

MİLLÎ, GÜVENLİ ANLIK KURUMSAL MESAJLAŞMA VE HABERLEŞME ÇÖZÜMÜ
Hükümet Sözcüsü, Yerli WhatsApp Olarak Tanımladığı PttMessenger'ın Özelliklerini Açıkladı! Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada PttMessenger'ın 100 yerli ve milli bir yazılım olduğunu söylerken 'bir nevi WhatsApp'ın yerli ve milli olanı' ifadesini kullandı. Bakanlar Kurulu sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, gündemdeki konulara dair bazı açıklamalarda bulundu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın açıkladığı PTTMessenger hakkında da konuşan Bozdağ, ‘’Bu, bir nevi WhatsApp'ın yerli ve milli olanıdır’’ dedi.   PTTMessenger’ın öncelikle kamu kurumlarında kullanılacağını, daha sonra ise tüm vatandaşların kullanımına sunulacağını belirten Bozdağ, "100 yerli ve milli bir yazılım. Herhangi bir veri sunucuda depolanmadığı için bu verilere ulaşmak mümkün olmayacaktır. WhatsApp'tan daha güvenli bir sistem geliştirildi." dedi.       ÖZELLİKLER PttMessenger kurumsal ihtiyaçları dikkate alan, kullanıcı dostu ve güvenli bir çözümdür. GÜVENİLİR PttMessenger, güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir.   VERİMLİ Farklı fonksiyonlar için farklı uygulamalar kullanmak yerine PttMessenger, kaynak kullanımı optimize edilmiş şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sağlamaktadır.   ERİŞİLEBİLİR PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır.   İNOVATİF PttMessenger, tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirilmesi nedeni ile, güncellenmeye elverişli bir tasarıma sahiptir. Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu öncesinde PTT Messenger uygulaması ile canlı olarak Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezine bağlandı.
MİLLÎ, GÜVENLİ ANLIK KURUMSAL MESAJLAŞMA VE HABERLEŞME ÇÖZÜMÜ

Hükümet Sözcüsü, Yerli WhatsApp Olarak Tanımladığı PttMessenger'ın Özelliklerini Açıkladı!

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada PttMessenger'ın 100 yerli ve milli bir yazılım olduğunu söylerken 'bir nevi WhatsApp'ın yerli ve milli olanı' ifadesini kullandı.

Bakanlar Kurulu sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, gündemdeki konulara dair bazı açıklamalarda bulundu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın açıkladığı PTTMessenger hakkında da konuşan Bozdağ, ‘’Bu, bir nevi WhatsApp'ın yerli ve milli olanıdır’’ dedi.

 

PTTMessenger’ın öncelikle kamu kurumlarında kullanılacağını, daha sonra ise tüm vatandaşların kullanımına sunulacağını belirten Bozdağ, "100 yerli ve milli bir yazılım. Herhangi bir veri sunucuda depolanmadığı için bu verilere ulaşmak mümkün olmayacaktır. WhatsApp'tan daha güvenli bir sistem geliştirildi." dedi.

 

 

 

ÖZELLİKLER

PttMessenger kurumsal ihtiyaçları dikkate alan, kullanıcı dostu ve güvenli bir çözümdür.

GÜVENİLİR

PttMessenger, güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir.

 

VERİMLİ

Farklı fonksiyonlar için farklı uygulamalar kullanmak yerine PttMessenger, kaynak kullanımı optimize edilmiş şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

 

ERİŞİLEBİLİR

PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır.

 

İNOVATİF

PttMessenger, tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirilmesi nedeni ile, güncellenmeye elverişli bir tasarıma sahiptir.

Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu öncesinde PTT Messenger uygulaması ile canlı olarak Hatay'daki Zeytin Dalı Harekat Merkezine bağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.