Portekiz basını Ivanildo Fernandes Trabzonspor ile anlaştı

Trabzonspor 31.07.2019 - 20:22, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Portekiz basını Ivanildo Fernandes Trabzonspor ile anlaştı

Portekiz basını Ivanildo Fernandes Trabzonspor ile anlaştı   Portekiz basınında O Jogo'nun haberine göre, Trabzonspor kiralık olarak 1.94 boyundaki savunma oyuncusu Ivanildo Fernandes ile Yapılan görüşmeler sonrasında her konuda anlaşma sağlandığı ve Portekizli futbolcu Türkiye yolunda olduğu belirtildi. Geçen sezon Moreirense'de kiralık olarak forma giyen Ivanildo Fernandes, Sporting Lizbon'un genç takımlarında da görev aldı.   Ivanildo Fernandes kimdir?   Sporting Lizbon genç takımlarında forma giyen Ivanildo Fernandes, 23 yaşında ve 1.94 boyunda. Savunmada sol stoper forma giyen Ivanildo Fernandes geçen sezon Moreirense takımında kiralık olarak forma giydi. Ivanildo Fernandes geçen sezon 26 maçta görev aldı.1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Portekiz basını Ivanildo Fernandes Trabzonspor ile anlaştı

 

Portekiz basınında O Jogo'nun haberine göre, Trabzonspor kiralık olarak 1.94 boyundaki savunma oyuncusu Ivanildo Fernandes ile Yapılan görüşmeler sonrasında her konuda anlaşma sağlandığı ve Portekizli futbolcu Türkiye yolunda olduğu belirtildi. Geçen sezon Moreirense'de kiralık olarak forma giyen Ivanildo Fernandes, Sporting Lizbon'un genç takımlarında da görev aldı.

 

Ivanildo Fernandes kimdir?

 

Sporting Lizbon genç takımlarında forma giyen Ivanildo Fernandes, 23 yaşında ve 1.94 boyunda. Savunmada sol stoper forma giyen Ivanildo Fernandes geçen sezon Moreirense takımında kiralık olarak forma giydi. Ivanildo Fernandes geçen sezon 26 maçta görev aldı.1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.