Petrol fiyatlarındaki düşüş LPG'yede yansıyor bu geceden itibaren

Ekonomi 01.04.2020 - 12:16, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Petrol fiyatlarındaki düşüş LPG'yede yansıyor bu geceden itibaren

  Petrol fiyatlarındaki düşüş LPG'yede yansıyor bu geceden itibaren   Petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüş, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. 10 Mart'ta yapılan ilk indirimde benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatı düşmüştü.   LPG'YEDE İNDİRİM GELİYOR    Petrol fiyatlarında meydana gelen rekor düşüşle birlikte benzin ve motorinde ardı ardına gerçekleşen indirimler, bu sefer de LPG'ye geliyor. Motorin ve benzindeki fiyat düşüşünden sonra LPG fiyatlarında 80-90 kuruşluk indirim ihtimali ortaya çıktı. Söz konusu indirimin, bu gece yarısı pompa fiyatlarına yansımasını bekliyor.

 

Petrol fiyatlarındaki düşüş LPG'yede yansıyor bu geceden itibaren

 

Petrol fiyatlarında yaşanan sert düşüş, Türkiye'de akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. 10 Mart'ta yapılan ilk indirimde benzinin litre fiyatı ile motorinin litre fiyatı düşmüştü.

 

LPG'YEDE İNDİRİM GELİYOR

 

 Petrol fiyatlarında meydana gelen rekor düşüşle birlikte benzin ve motorinde ardı ardına gerçekleşen indirimler, bu sefer de LPG'ye geliyor. Motorin ve benzindeki fiyat düşüşünden sonra LPG fiyatlarında 80-90 kuruşluk indirim ihtimali ortaya çıktı. Söz konusu indirimin, bu gece yarısı pompa fiyatlarına yansımasını bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.