Özkan Sümer, Borçka Futbol Okulu’nun birinci yıl etkinliklerine katıldı

Trabzonspor 07.03.2019 - 12:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Özkan Sümer, Borçka Futbol Okulu’nun birinci yıl etkinliklerine katıldı

Özkan Sümer, Borçka Futbol Okulu’nun birinci yıl etkinliklerine katıldı   Trabzonspor İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, kulübe bağlı Borçka Futbol Okulu’nun kuruluşunun birinci yılı için düzenlenen etkinliklerle katıldı.   Trabzonspor’un Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özcağlayan ve Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Hamit Cihan’ın da yer aldığı etkinlikler kapsamında Borçka Futbol Okulu, Trabzonspor ve 1461 Trabzon U13 takımları arasında maçlar oynandı.   Burada konuşma yapan İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, karşılaştığı ortamın çok güzel olduğunu belirterek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.   Borçka Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Teknik Direktörümüz Ünal Karaman’ın vurguladığı gibi bizim sevgimiz katıksızdır, bizim formülümüz sevgidir. Trabzonspor ruhu bunu hak eder. Futbol Okulumuzun her yönü ile başarılı olması ve Trabzonspor ruhunu en şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız.”   Trabzonspor İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, etkinlik sonunda Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker’e forma hediye (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Özkan Sümer, Borçka Futbol Okulu’nun birinci yıl etkinliklerine katıldı

 

Trabzonspor İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, kulübe bağlı Borçka Futbol Okulu’nun kuruluşunun birinci yılı için düzenlenen etkinliklerle katıldı.

 

Trabzonspor’un Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özcağlayan ve Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörü Hamit Cihan’ın da yer aldığı etkinlikler kapsamında Borçka Futbol Okulu, Trabzonspor ve 1461 Trabzon U13 takımları arasında maçlar oynandı.

 

Burada konuşma yapan İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, karşılaştığı ortamın çok güzel olduğunu belirterek, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Borçka Futbol Okulu Kurucusu Osman Genç ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Teknik Direktörümüz Ünal Karaman’ın vurguladığı gibi bizim sevgimiz katıksızdır, bizim formülümüz sevgidir. Trabzonspor ruhu bunu hak eder. Futbol Okulumuzun her yönü ile başarılı olması ve Trabzonspor ruhunu en şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız.”

 

Trabzonspor İstişare Kurulu Başkanı Özkan Sümer, etkinlik sonunda Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve Borçka Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker’e forma hediye

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.