Ordu'da otomobil ırmağa yuvarlandı 1 ölü

Genel 14.03.2019 - 12:40, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ordu'da otomobil ırmağa yuvarlandı 1 ölü

Ordu'da otomobilin ırmağa yuvarlandığı kazada 1 kişi öldü.
Ordu'da otomobil ırmağa yuvarlandı 1 ölü Ordu'da otomobilin ırmağa yuvarlandığı kazada 1 kişi öldü. Olay yerine itfaiye, 112 Acil Servis, jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekipleri gönderildi. Ekipler araçta başka kişilerin de bulunması ihtimaline karşı suda sürüklenen otomobili arama çalışmalarını sürdürdü.
Ordu'da otomobilin ırmağa yuvarlandığı kazada 1 kişi öldü.

Ordu'da otomobil ırmağa yuvarlandı 1 ölü

Ordu'da otomobilin ırmağa yuvarlandığı kazada 1 kişi öldü. Olay yerine itfaiye, 112 Acil Servis, jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı dalgıç ekipleri gönderildi. Ekipler araçta başka kişilerin de bulunması ihtimaline karşı suda sürüklenen otomobili arama çalışmalarını sürdürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.