Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirme

Sağlık 16.09.2020 - 09:58, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirme

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirme
Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirme Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı: Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirme; Daha öncesinde Yurtdışı Çıkışlar için sadece havaalanında alınması planlanan nümunelerde, yaşanılan yoğunluk nedeniyle bundan böyle, Of , Sürmene, Araklı, Fatih ,Akçaabat ve Vakfıkebir Devlet Hastanelerimizde de numune almaya devam edilecektir. Ayrıca Özel Hastanelerimizden talep gelmesi ve Bakanlığımızın belirlediği şartları oluşturmaları halinde oralarda da nümune alma ve test yaptırılma yoluna gidilecektir.
Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirme

Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirme



Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünden Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirmede şu ifadeler kullanıldı:


Covid-19 Hakkında Yurt Dışına Çıkacak Olanlara Bilgilendirme;


Daha öncesinde Yurtdışı Çıkışlar için sadece havaalanında alınması planlanan nümunelerde, yaşanılan yoğunluk nedeniyle bundan böyle, Of , Sürmene, Araklı, Fatih ,Akçaabat ve Vakfıkebir Devlet Hastanelerimizde de numune almaya devam edilecektir. Ayrıca Özel Hastanelerimizden talep gelmesi ve Bakanlığımızın belirlediği şartları oluşturmaları halinde oralarda da nümune alma ve test yaptırılma yoluna gidilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.