Trabzonspor’dan Türkiye’de bir ilk

Trabzonspor 16.09.2020 - 08:54, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’dan Türkiye’de bir ilk

Trabzonspor'dan bir ilke imza atıyor. Bordo-mavili kulüp, kadrosuna katacağı spor bilimcilerle GPS raporları ve testler yapacak. İşte detaylar...
Trabzonspor’dan Türkiye’de bir ilk     Kulüp bünyesine katmayı düşündüğü spor bilimcilerle ülkede bir ilke imza atarak spor bilimci ile çalışacak. Alınacak spor bilimciler GPS raporları ve testler yapacak. Rehabilitasyon uzmanı ise hem alt yapıda hem de A takımda sakatlanan oyuncuların geri dönüş sürecini hızlandırma da aktif rol oynadı.   SAĞLIK HAMLESİ Hosseını ile başlayan, Yusuf Sarı, Pereira, Salih Kavrazlı, Marlon, Pereira, Trondsen, Kamil ile devam eden ve son olarak Ekuban'ın da eklenmesiyle 8'i bulan sakatlık süreci yönetim kurulunu harekete geçirdi. Bordo-mavili kulüp bir ilke imza atarak sosyal medya üzerinden dört kuvvet antrenörü, iki spor bilimci, bir kondisyoner ve bir rehabilitasyon uzmanı alınacağı ilanını verdi. Ayrıca anlaşma sağlanan iki yeni doktorun yanı sıra iki fizyoterapisten de bünyeye katılacağı ve sağlık ekibinin de güçlendirileceği öğrenildi.     SAĞLIK MERKEZİ İÇİN CİDDİ YATIRIM Bordo-mavili kulüp ayrıca tesisler içerisinde ciddi bir maddi yatırım ile sağlık merkezi kurmayı amaçlıyor. Uzun vadeli bir yatırım ile bu süreci hayata geçirmek isteyen Karadeniz ekibinin kurmaylarının, projeye 10 milyon TL'lik yatırım yapması bekleniyor.   (fotomaç)  
Trabzonspor'dan bir ilke imza atıyor. Bordo-mavili kulüp, kadrosuna katacağı spor bilimcilerle GPS raporları ve testler yapacak. İşte detaylar...

Trabzonspor’dan Türkiye’de bir ilk

 

 

Kulüp bünyesine katmayı düşündüğü spor bilimcilerle ülkede bir ilke imza atarak spor bilimci ile çalışacak. Alınacak spor bilimciler GPS raporları ve testler yapacak. Rehabilitasyon uzmanı ise hem alt yapıda hem de A takımda sakatlanan oyuncuların geri dönüş sürecini hızlandırma da aktif rol oynadı.

 

SAĞLIK HAMLESİ

Hosseını ile başlayan, Yusuf Sarı, Pereira, Salih Kavrazlı, Marlon, Pereira, Trondsen, Kamil ile devam eden ve son olarak Ekuban'ın da eklenmesiyle 8'i bulan sakatlık süreci yönetim kurulunu harekete geçirdi. Bordo-mavili kulüp bir ilke imza atarak sosyal medya üzerinden dört kuvvet antrenörü, iki spor bilimci, bir kondisyoner ve bir rehabilitasyon uzmanı alınacağı ilanını verdi. Ayrıca anlaşma sağlanan iki yeni doktorun yanı sıra iki fizyoterapisten de bünyeye katılacağı ve sağlık ekibinin de güçlendirileceği öğrenildi.

 

 

SAĞLIK MERKEZİ İÇİN CİDDİ YATIRIM

Bordo-mavili kulüp ayrıca tesisler içerisinde ciddi bir maddi yatırım ile sağlık merkezi kurmayı amaçlıyor. Uzun vadeli bir yatırım ile bu süreci hayata geçirmek isteyen Karadeniz ekibinin kurmaylarının, projeye 10 milyon TL'lik yatırım yapması bekleniyor.

 

(fotomaç)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.