Trabzonspor'un Beşiktaş maçı ilk 11'i açıklandı

Trabzonspor 13.09.2020 - 19:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un Beşiktaş maçı ilk 11'i açıklandı

Trabzonspor yeni sezona Beşiktaş maçıyla başlıyor, ilk 11 açıklandı
Trabzonspor'un Beşiktaş maçı ilk 11'i açıklandı Trabzonspor’un Beşiktaş maçı Kadrosu; Uğurcan, Serkan, Hüseyin, Campi, Kamil Ahmet, Abdulkadir Parmak, Flavio, Guilherme, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Ekuban   Yedekler; Erce, Edgar Ie, Atakan, Ahmetcan, Abdurrahim, Ahmet Canbaz, Kerem, Süleyman, Plaza, Safa      Trabzonspor - Beşiktaş maçı 13 Eylül Pazar bu akşam saat 20:00'da Medicak Park Stadyumunda beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.      Sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile derbi maçına çıkacak olan Trabzonspor'da Marlon, Joao Pereira, Anders Trondsen, Sörloth, Yusuf Sarı gibi isimlerin eksikliği bulnuyor.    
Trabzonspor yeni sezona Beşiktaş maçıyla başlıyor, ilk 11 açıklandı

Trabzonspor'un Beşiktaş maçı ilk 11'i açıklandı

Trabzonspor’un Beşiktaş maçı Kadrosu; Uğurcan, Serkan, Hüseyin, Campi, Kamil Ahmet, Abdulkadir Parmak, Flavio, Guilherme, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Ekuban

 

Yedekler; Erce, Edgar Ie, Atakan, Ahmetcan, Abdurrahim, Ahmet Canbaz, Kerem, Süleyman, Plaza, Safa 

 

 

Trabzonspor - Beşiktaş maçı 13 Eylül Pazar bu akşam saat 20:00'da Medicak Park Stadyumunda beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

 

 

 Sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile derbi maçına çıkacak olan Trabzonspor'da Marlon, Joao Pereira, Anders Trondsen, Sörloth, Yusuf Sarı gibi isimlerin eksikliği bulnuyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.