Türkiye Koronavirüs Tablosu 7 Eylül

Sağlık 07.09.2020 - 21:30, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Türkiye Koronavirüs Tablosu 7 Eylül

Türkiye Koronavirüs Tablosu 7 Eylül  Sağlık Bakaı Koca ;Günlük en çok hasta görülen ilimiz Ankara. Türkiye genelinde son bir haftada zatürre oranı artan ilimiz olmadı. Ağır hasta sayısı ise halen yükselmeye devam ediyor. Birlikte tedbirlere uyarsak sonunda yenilen virüs olacak.   Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Eylül koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1703 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 57 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 281 bin 509, toplam can kaybı 6 bin 730 oldu bugün iyileşen ise bin 47 hasta oldu..     Türkiye'de Koronavirüs dün ve bugünü aşağıdaki tablolardan karşılaştırabilirsiniz.  

Türkiye Koronavirüs Tablosu 7 Eylül 

Sağlık Bakaı Koca ;Günlük en çok hasta görülen ilimiz Ankara. Türkiye genelinde son bir haftada zatürre oranı artan ilimiz olmadı. Ağır hasta sayısı ise halen yükselmeye devam ediyor. Birlikte tedbirlere uyarsak sonunda yenilen virüs olacak.

 

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Eylül koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 1703 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 57 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 281 bin 509, toplam can kaybı 6 bin 730 oldu bugün iyileşen ise bin 47 hasta oldu..

 

 

Türkiye'de Koronavirüs dün ve bugünü aşağıdaki tablolardan karşılaştırabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.