Başkan Ağaoğlu Sörloth ve Uğurcan Çakır'a teklifler var ama

Trabzonspor 27.08.2020 - 09:01, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Başkan Ağaoğlu Sörloth ve Uğurcan Çakır'a teklifler var ama

Başkan Ağaoğlu Sörloth ve Uğurcan Çakır'a teklifler var ama   Trabzonspor’da transfer gündeminde adı sıkça anılan Uğurcan Çakır ve Sörloth hakkında Başkan Ahmet Ağaoğlu a spor’a açıklamalarda bulundu.   Ahmet Ağaoğlu “Uğurcan’a da Sörloth’a teklifler var. Teklifler realist olmaktan uzak. Koronada gelirleri ciddi şekilde etkiledi. Transfer piyasası çok yüksek rakamların telefuz edildiği bir piyasadan oldukça uzak. Trabzonspor kulübü gelir gider gider dengesini sağlayabilmek için her sene bir oyuncuyu ya yetiştirip ya da geliştirip satmak zorunda. Yetiştirdiğimiz oyuncular Uğurcan, Ömür, Parmak ve Hüseyin. Geliştirdiğimiz oyuncular Ekuban var, Alex var ve alıp geliştirdiğimiz Erce var. Ama illa satacağız diye bir şey yok. Teklif edilen rakamlar kafamızla örtüşmediği müddetçe de satmayacağız. Çıkan bütün haberler gerçek olmaktan tamamen uzak. Hiçbir oyuncu ile alakalı bitirme noktasına geldiğimiz görüşmeler yok sadece gelen ve bizim reddettiğimiz teklifler var. İfade edilen rakamlar bizim için realiteden uzak rakamlar. TFF’nin ortaya koyduğu limit talimatının harfiyen uyan ve uyulmasına da özen gösteren bir kulüp. Biz sadece burada bir talimat var buna uyalım diyen bir kulüp değiliz. Bu talimatı önümüzdeki seneler için hayati önem taşıdığına inanıyoruz. Yoksa bunun bedelini en ağır ödeyen kulüplerden bir tanesidir Trabzonspor.  2016 – 2017 – 2018 yıllarıyla alakalı olarak bugün Avrupa kupalarından uzak kalarak hem maddi hem de manevi bir bedel ödedik.  “ ifadelerini kullandı.

Başkan Ağaoğlu Sörloth ve Uğurcan Çakır'a teklifler var ama

 

Trabzonspor’da transfer gündeminde adı sıkça anılan Uğurcan Çakır ve Sörloth hakkında Başkan Ahmet Ağaoğlu a spor’a açıklamalarda bulundu.

 

Ahmet Ağaoğlu “Uğurcan’a da Sörloth’a teklifler var. Teklifler realist olmaktan uzak. Koronada gelirleri ciddi şekilde etkiledi. Transfer piyasası çok yüksek rakamların telefuz edildiği bir piyasadan oldukça uzak. Trabzonspor kulübü gelir gider gider dengesini sağlayabilmek için her sene bir oyuncuyu ya yetiştirip ya da geliştirip satmak zorunda. Yetiştirdiğimiz oyuncular Uğurcan, Ömür, Parmak ve Hüseyin. Geliştirdiğimiz oyuncular Ekuban var, Alex var ve alıp geliştirdiğimiz Erce var. Ama illa satacağız diye bir şey yok. Teklif edilen rakamlar kafamızla örtüşmediği müddetçe de satmayacağız. Çıkan bütün haberler gerçek olmaktan tamamen uzak. Hiçbir oyuncu ile alakalı bitirme noktasına geldiğimiz görüşmeler yok sadece gelen ve bizim reddettiğimiz teklifler var. İfade edilen rakamlar bizim için realiteden uzak rakamlar. TFF’nin ortaya koyduğu limit talimatının harfiyen uyan ve uyulmasına da özen gösteren bir kulüp. Biz sadece burada bir talimat var buna uyalım diyen bir kulüp değiliz. Bu talimatı önümüzdeki seneler için hayati önem taşıdığına inanıyoruz. Yoksa bunun bedelini en ağır ödeyen kulüplerden bir tanesidir Trabzonspor.  2016 – 2017 – 2018 yıllarıyla alakalı olarak bugün Avrupa kupalarından uzak kalarak hem maddi hem de manevi bir bedel ödedik.  “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.