Trabzonspor Flavio Medeiros da Silva ile anlaştı Trabzon’a geliyor

Trabzonspor 19.08.2020 - 08:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Flavio Medeiros da Silva ile anlaştı Trabzon’a geliyor

Brezilyalı ön libero 3 yıllık öneriyi kabul etti. Bordo-mavili yönetim, kulübü Bahia’ya 1.2 milyon euro’luk teklif sundu. Bugün ya da yarın resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.
Trabzonspor Flavio Medeiros da Silva ile anlaştı Trabzon’a geliyor   Brezilyalı ön libero 3 yıllık öneriyi kabul etti. Bordo-mavili yönetim, kulübü Bahia’ya 1.2 milyon euro’luk teklif sundu. Bugün ya da yarın resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.   Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Trabzonspor, kadrosuna da takviye yapmaya devam ediyor. Bordo Mavili takım, Brezilya'nın Bahia takımında forma giyen orta saha ön libero Flavio Medeiros da Silva anlaşma sağladı.   24 yaşındaki Flavio ile anlaşan Bardo Mavililer, transfer döneminde Anders Trondsen'den sonra orta sahaya ikinci takviyesini yaptı.   Orta sahada iki ayağını da etkili bir şekilde kullanan Flavio'nun ardından Karadeniz temsilcisi, bir hücum, bir stoper ve bir orta saha transferi için de çalışmalarını hızlandırdı.   Trabzonspor daha önce Anders Trondsen, Edgar Ié, Marlon Xavier ve Stiven Plaza ile sözleşme imzalamıştı.   SON KARŞILAŞMAYA ÇIKMADI Oyuncunun da gelmek istemesi nedeniyle Brezilya kulübünün Trabzonspor'un gönderdiği resmi evrakları imzalayarak bu transfere onay vermesi bekleniyor. Kariyeri boyunca sadece bir kez Brezilya dışına çıkan 24 yaşındaki futbolcu, sert oyun anlayışı, hırslı yapısı ve asla pes etmeyen mücadelesi ile dikkat çekiyor. Bordo-mavili yönetimin, bu transferi de bugün ya da yarın tamamlayıp tamamlayıp, Brezilya'da ligler devam ettiği için hazır olan oyuncuyu Trabzon'a getirmeyi planladığı öğrenildi.   HIRSI İLE DİKKAT ÇEKİYOR Flavio, 2018 senesinde Bahia'ya kadro derinliği oluşturmak için transfer edildi. Ancak hırsıyla kendine ilk 11'de yer edindi. İlk dönemde gerçek mevkisi olmamasına karşın sağ bek olarak forma giydi. Bu pozisyonda zaman zaman iyi, zaman zaman ise vasat altında performanslar sergiledi. Ancak geçtiğimiz yıl gerçek mevkisi olan 6-8 pozisyonunda oynamaya başladı. Top ayağındayken çok dengeli. Muhteşem paslarının yanı sıra hücuma da olumlu katkı veriyor. Savunmaya yardım etmeyi seven Flavio, top çalmada oldukça başarılı.
Brezilyalı ön libero 3 yıllık öneriyi kabul etti. Bordo-mavili yönetim, kulübü Bahia’ya 1.2 milyon euro’luk teklif sundu. Bugün ya da yarın resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Trabzonspor Flavio Medeiros da Silva ile anlaştı Trabzon’a geliyor

 

Brezilyalı ön libero 3 yıllık öneriyi kabul etti. Bordo-mavili yönetim, kulübü Bahia’ya 1.2 milyon euro’luk teklif sundu. Bugün ya da yarın resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

 

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Trabzonspor, kadrosuna da takviye yapmaya devam ediyor.

Bordo Mavili takım, Brezilya'nın Bahia takımında forma giyen orta saha ön libero Flavio Medeiros da Silva anlaşma sağladı.

 

24 yaşındaki Flavio ile anlaşan Bardo Mavililer, transfer döneminde Anders Trondsen'den sonra orta sahaya ikinci takviyesini yaptı.

 

Orta sahada iki ayağını da etkili bir şekilde kullanan Flavio'nun ardından Karadeniz temsilcisi, bir hücum, bir stoper ve bir orta saha transferi için de çalışmalarını hızlandırdı.

 

Trabzonspor daha önce Anders Trondsen, Edgar Ié, Marlon Xavier ve Stiven Plaza ile sözleşme imzalamıştı.

 

SON KARŞILAŞMAYA ÇIKMADI

Oyuncunun da gelmek istemesi nedeniyle Brezilya kulübünün Trabzonspor'un gönderdiği resmi evrakları imzalayarak bu transfere onay vermesi bekleniyor. Kariyeri boyunca sadece bir kez Brezilya dışına çıkan 24 yaşındaki futbolcu, sert oyun anlayışı, hırslı yapısı ve asla pes etmeyen mücadelesi ile dikkat çekiyor. Bordo-mavili yönetimin, bu transferi de bugün ya da yarın tamamlayıp tamamlayıp, Brezilya'da ligler devam ettiği için hazır olan oyuncuyu Trabzon'a getirmeyi planladığı öğrenildi.

 

HIRSI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Flavio, 2018 senesinde Bahia'ya kadro derinliği oluşturmak için transfer edildi. Ancak hırsıyla kendine ilk 11'de yer edindi. İlk dönemde gerçek mevkisi olmamasına karşın sağ bek olarak forma giydi. Bu pozisyonda zaman zaman iyi, zaman zaman ise vasat altında performanslar sergiledi. Ancak geçtiğimiz yıl gerçek mevkisi olan 6-8 pozisyonunda oynamaya başladı. Top ayağındayken çok dengeli. Muhteşem paslarının yanı sıra hücuma da olumlu katkı veriyor. Savunmaya yardım etmeyi seven Flavio, top çalmada oldukça başarılı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.