Trabzonspor Alanyaspor ZTK final karşılaşması tarih ve saati açıklandı

Trabzonspor 09.07.2020 - 11:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Alanyaspor ZTK final karşılaşması tarih ve saati açıklandı

Trabzonspor Alanyaspor ZTK final karşılaşması tarih ve saati açıklandı   ZTK TRABZONSPOR AYTEMİZ ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?   Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı 29 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da yapılacak.   Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor'un karşı karşıya geleceği final müsabakası, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.   Karşılaşma, saat 21.30'da başlayacak.   ZTK final maçı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenmişti.

Trabzonspor Alanyaspor ZTK final karşılaşması tarih ve saati açıklandı

 

ZTK TRABZONSPOR AYTEMİZ ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı 29 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'da yapılacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor'un karşı karşıya geleceği final müsabakası, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

 

Karşılaşma, saat 21.30'da başlayacak.

 

ZTK final maçı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ertelenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.