Hakemler Trabzonspor'u yarışın dışına itmek için her yolu denedi

Trabzonspor 29.06.2020 - 19:43, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Hakemler Trabzonspor'u yarışın dışına itmek için her yolu denedi

Hakemler Trabzonspor'u yarışın dışına itmek için her yolu denedi   A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, şampiyonluk yarışı hakkında gündem yaratan yorumlarda bulundu.   HAKEMLER MÜSAADE EDERSE LİG YARIŞI İYİ ŞEKİLDE DEVAM EDER"   Hakemler müsaade ederse lig yarışı çok iyi şekilde devam edecek. Ali Palabıyık, Başakşehir - Galatasaray maçında müsaade etti mesela. Ancak böyle iyi yönetim çok az.   "ÖNCE FENERBAHÇE, SONRA BEŞİKTAŞ, ARDINDAN GALATASARAY YARIŞIN DIŞINA İTİLDİ"   Önce Fenerbahçe, sonra Beşiktaş, ardından pandemi sonrası Galatasaray'ı yarışın dışına ittiler. Trabzonspor'la sezon başından beri uğraşıyorlar. Trabzonspor şampiyon olmasın diye MHK ve hakemler arasında sanki seferberlik var. En son yapılan dünya futbol tarihine geçer. VAR odasında ofsayt icat ettiler. Yamuk çizgi çektiler. Trabzonspor'un aleyhine verilen penaltıyla ilgili bütün hakem hocaları pozisyonun penaltı olmadığını söyledi. O kadar adaletsizlikler var ki, hangi birini anlatacağımı bilmiyorum.   "HAKEMLER, TRABZONSPOR'U YARIŞIN DIŞINA İTMEK İÇİN HER YOLU DENEDİ"   Trabzonspor'u yarışın dışına itmek için hakemler her yolu denedi. Ancak Trabzonspor hala yarışta. Trabzonspor bu sezon şampiyon olursa birçok gazetenin "Trabzonspor, hakemleri de yenerek şampiyon oldu" şeklinde manşet atacacağını düşünüyorum. Dört büyüklere zulüm gibi hakem hataları oldu. Bu sezona kadar olmamış şekilde hakem hataları oldu.

Hakemler Trabzonspor'u yarışın dışına itmek için her yolu denedi

 

A Spor yorumcusu Zeki Uzundurukan, şampiyonluk yarışı hakkında gündem yaratan yorumlarda bulundu.

 

HAKEMLER MÜSAADE EDERSE LİG YARIŞI İYİ ŞEKİLDE DEVAM EDER"

 

Hakemler müsaade ederse lig yarışı çok iyi şekilde devam edecek. Ali Palabıyık, Başakşehir - Galatasaray maçında müsaade etti mesela. Ancak böyle iyi yönetim çok az.

 

"ÖNCE FENERBAHÇE, SONRA BEŞİKTAŞ, ARDINDAN GALATASARAY YARIŞIN DIŞINA İTİLDİ"

 

Önce Fenerbahçe, sonra Beşiktaş, ardından pandemi sonrası Galatasaray'ı yarışın dışına ittiler. Trabzonspor'la sezon başından beri uğraşıyorlar. Trabzonspor şampiyon olmasın diye MHK ve hakemler arasında sanki seferberlik var. En son yapılan dünya futbol tarihine geçer. VAR odasında ofsayt icat ettiler. Yamuk çizgi çektiler. Trabzonspor'un aleyhine verilen penaltıyla ilgili bütün hakem hocaları pozisyonun penaltı olmadığını söyledi. O kadar adaletsizlikler var ki, hangi birini anlatacağımı bilmiyorum.

 

"HAKEMLER, TRABZONSPOR'U YARIŞIN DIŞINA İTMEK İÇİN HER YOLU DENEDİ"

 

Trabzonspor'u yarışın dışına itmek için hakemler her yolu denedi. Ancak Trabzonspor hala yarışta. Trabzonspor bu sezon şampiyon olursa birçok gazetenin "Trabzonspor, hakemleri de yenerek şampiyon oldu" şeklinde manşet atacacağını düşünüyorum. Dört büyüklere zulüm gibi hakem hataları oldu. Bu sezona kadar olmamış şekilde hakem hataları oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.